La finalul partidei de pe Goodison Park, Ljungberg a ținut să-i mulțumească lui Per Mertesacker, asistentul și prietenul său, care l-a sprijinit în ultima perioadă destul de tensionată pentru suedez:
"A fost o onoare imensă și, în același timp, o adevărată provocare să mă aflu pe banca lui Arsenal, chiar și pentru o perioadă scurtă. Vreau să-i mulțumesc din suflet lui Mertesacker pentru susținerea din ultimele săptămâni.", a fost mesajul lui Freddie Ljungberg, aflat la ultima partidă ca antrenor interimar.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42

Arteta, pregătit pentru revitalizarea lui Arsenal

La numai 37 de ani, Arteta se simte pregătit s-o readucă pe Arsenal în topul fotbalului din Anglia. Tehnicianul spaniol, care a jucat timp de 5 ani în tricoul "tunarilor", este conștient de responsabilitatea imensă de pe umerii săi și își dorește ca întreaga echipă să fie de acord cu ideile lui, pentru a putea face performanță:
"Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Trebuie să ne batem pentru trofeele importante și mi-a fost clar din discuțiile cu Stan și Josh Kroenke că asta vom face. Sunt destul de realist și îmi dau seama că nu se întâmplă peste noapte, dar actualul lot este destul de talentat și există mulți jucători tineri destul de buni de la academie.
Am ideile mele pe care le voi ține pentru mine pentru că trebuie să le verific cu jucătorii, să îi văd cum sunt. Vreau să fac lucrurile în stilul meu dar vreau să îi conving că aceasta este calea bună. Nu vreau să se ascundă. Vreau ca lumea să își asume responsabilitatea și vreau ca oamenii să aibă pasiune și energie. Oricine nu va adopta această mentalitate, nu este destul de bun pentru această cultură.", a fost prima declarație a lui Arteta după numirea la Arsenal.
Arsenal se află pe locul 9 în Premier League, cu o singură victorie obținută în ultimele 13 partide, în toate competițiile. Debutul lui Arteta ca antrenor principal pe banca lui Arsenal va fi pe 26 decembrie, de Boxing Day, pe terenul lui Bournemouth.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24