Numit antrenor principal după demiterea lui Unai Emery, fostul jucător al lui Arsenal se află acum într-o situație delicată și, în același timp, unică în cariera sa. La conferința de presă premergătoare meciului cu Brighton, programat joi (ora 22:15) și transmis live pe Eurosport 1, Ljungberg a recunoscut că are nevoie de sfaturile lui Arsene Wenger, sub comanda căruia a jucat pe vremea când era fotbalist.
"Îmi doresc foarte mult să discut cu Wenger. N-am apucat s-o fac până acum, dar urmează.", a declarat Ljungberg înaintea meciului din Premier League.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729564.jpg
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07

"Vreau să aplic ideile lui Eriksson la Arsenal"

Un alt antrenor pe care suedezul își dorește să-l contacteze în următoarea perioadă este Sven-Goran Eriksson, conaționalul său:
"Sven este o persoană super inteligentă. Am vorbit cu el de multe ori când era selecționerul Angliei. Știam că urmărește meciurile lui Arsenal și am profitat de ocazie. Pe atunci eram în teren, acum este ceva total diferit. L-am urmărit în perioada în care antrena și am rămas surprins plăcut de modul în care discuta cu jucătorii săi. Recunosc că am furat câteva idei de la el și vreau să le aplic acum, la Arsenal. Este un antrenor minunat și sper să vorbesc cu el cât mai repede.", a mai spus Ljungberg.
Arsenal ocupă locul opt în Premier League și n-a mai câștigat de opt partide în toate competițiile. Următorea partidă a londonezilor va fi împotriva celor de la Brighton, echipă care se află pe locul 16 în campionatul Angliei, la două puncte de zona retrogradării.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Ligue 1
Arsene Wenger insistă: "Mbappe are ceva din Pele!" Ce calități ale francezului l-au impresionat
16/03/2022 LA 10:30
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48