Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ljungberg, într-o situație delicată la Arsenal. Antrenorul suedezul are nevoie de sfatul lui Wenger

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/12/2019 la 18:08 GMT+2

Freddie Ljungberg a debutat cu un egal în cariera sa de antrenor principal pe banca lui Arsenal. Formația londoneză a remizat pe terenul celor de la Norwich, aflată în zona retrogradării, scor 2-2, la finalul unei partide în care "tunarii" puteau chiar să piardă.

ljungberg arsenal

Credit imagine: Getty Images

Numit antrenor principal după demiterea lui Unai Emery, fostul jucător al lui Arsenal se află acum într-o situație delicată și, în același timp, unică în cariera sa. La conferința de presă premergătoare meciului cu Brighton, programat joi (ora 22:15) și transmis live pe Eurosport 1, Ljungberg a recunoscut că are nevoie de sfaturile lui Arsene Wenger, sub comanda căruia a jucat pe vremea când era fotbalist.
"Îmi doresc foarte mult să discut cu Wenger. N-am apucat s-o fac până acum, dar urmează.", a declarat Ljungberg înaintea meciului din Premier League.
ljungberg arsenal

"Vreau să aplic ideile lui Eriksson la Arsenal"

Un alt antrenor pe care suedezul își dorește să-l contacteze în următoarea perioadă este Sven-Goran Eriksson, conaționalul său:
"Sven este o persoană super inteligentă. Am vorbit cu el de multe ori când era selecționerul Angliei. Știam că urmărește meciurile lui Arsenal și am profitat de ocazie. Pe atunci eram în teren, acum este ceva total diferit. L-am urmărit în perioada în care antrena și am rămas surprins plăcut de modul în care discuta cu jucătorii săi. Recunosc că am furat câteva idei de la el și vreau să le aplic acum, la Arsenal. Este un antrenor minunat și sper să vorbesc cu el cât mai repede.", a mai spus Ljungberg.
Arsenal ocupă locul opt în Premier League și n-a mai câștigat de opt partide în toate competițiile. Următorea partidă a londonezilor va fi împotriva celor de la Brighton, echipă care se află pe locul 16 în campionatul Angliei, la două puncte de zona retrogradării.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo