Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult. De această dată, week-end-ul fotbalistic din Anglia a adus și cele 2 semifinale din FA Cup.
Totuși, alegerea lui Sânmărtean a fost tot dintr-un meci de campionat, Mason Greenwood (Manchester United) fiind ales drept jucătorul week-end-ului.
Premier League
Mason Greenwood, inculpat pentru tentativă de viol! Anunțul parchetului despre jucătorul lui United
16/10/2022 LA 12:03

Mason Greenwood, jucătorul week-end-ului în Anglia

Manchester United a bifat a 5-a victorie consecutivă în Premier League, iar un rol deosebit în acest succes l-a jucat Mason Greenwood. Atacantul de doar 19 ani a început ca titular și a marcat de 2 ori în succesul cu 3-1 al "diavolilor", făcând în general o partidă foarte bună.
El a deschis scorul în minutul 48, iar după ce Burnley a egalat prin Tarkowski la numai 2 minute distanță, Greenwood și-a readus echipa în avantaj în minutul 84. Scorul final a fost stabilit de Cavani, în prelungirile partidei.
Prin cele 2 goluri marcate în poarta lui Burnley, Greenwood a ajuns la cota 9 pentru United în acest sezon în toate competițiile, în 44 de partide jucate. De asemeanea, atacantul are și 6 pase decisive.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Manchester United le va schimba gratuit suporterilor tricourile cu numele lui Mason Greenwood
03/02/2022 LA 13:07
Premier League
Arestul lui Mason Greenwood a fost prelungit! Anunțul poliției din Manchester. Ce alte probleme are
02/02/2022 LA 07:26