Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sânmărtean a ales jucătorul week-end-ului din fotbalul englez

Nicu Savin

Publicat 20/04/2021 la 12:31 GMT+3

Expertul Eurosport Lucian Sânmărtean l-a ales pe Mason Greenwood drept cel mai bun jucător al week-end-ului trecut din Anglia, unde au avut loc atât meciuri din Premier League, cât și semifinalele FA Cup.

Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult. De această dată, week-end-ul fotbalistic din Anglia a adus și cele 2 semifinale din FA Cup.
Totuși, alegerea lui Sânmărtean a fost tot dintr-un meci de campionat, Mason Greenwood (Manchester United) fiind ales drept jucătorul week-end-ului.

Mason Greenwood, jucătorul week-end-ului în Anglia

Manchester United a bifat a 5-a victorie consecutivă în Premier League, iar un rol deosebit în acest succes l-a jucat Mason Greenwood. Atacantul de doar 19 ani a început ca titular și a marcat de 2 ori în succesul cu 3-1 al "diavolilor", făcând în general o partidă foarte bună.
El a deschis scorul în minutul 48, iar după ce Burnley a egalat prin Tarkowski la numai 2 minute distanță, Greenwood și-a readus echipa în avantaj în minutul 84. Scorul final a fost stabilit de Cavani, în prelungirile partidei.
Prin cele 2 goluri marcate în poarta lui Burnley, Greenwood a ajuns la cota 9 pentru United în acest sezon în toate competițiile, în 44 de partide jucate. De asemeanea, atacantul are și 6 pase decisive.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo