Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mai frustrat ca niciodată. Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce nu a fost titular

Cristian Mihală

Actualizat 29/11/2021 la 08:42 GMT+2

Cristiano Ronaldo a refuzat să se salute cu adversarii de la Chelsea, cu propriii coechipieri și nu a mers să le mulțumească fanilor veniți de la Manchester, la capătul partidei de pe Stamford Bridge, încheiată la egalitate, 1-1.

Cristiano Ronaldo (mitte) saß gegen den FC Chelsea zu Beginn nur auf der Bank

Credit imagine: Getty Images

După două derbyuri pierdute fără drept de apel, pe teren propriu, 0-5 cu Liverpool și 0-2 cu City, United a reușit în sfârșit să plece neînvinsă dintr-un duel tare. "Diavolii" au mers pe Stamford Bridge, la primul meci din campionat de după demiterea lui Solskjaer.
Carrick, interimarul echipei până la sosirea lui Rangnick, a surprins, alcătuind o formulă de echipă fără Cristiano Ronaldo. Asta în condițiile în care, după etapa intermediară, urmează un meci cu modesta Palace, unde starul portughez ar fi putut fi protejat. De altfel, independent de următoarea adversară a lui United, într-un meci contra liderului din Premier League nu îți poți menaja pe cel care trebuie să fie, pe hârtie, cel mai bun jucător.
CR7 a fost aruncat în luptă pe final de meci, dar nu s-a remarcat cu nimic, primind chiar un cartonaș galben. United a terminat partida apărându-se eroic, doar lipsa de inspirație a lui Rudiger făcând ca tabela să arate 1-1, la capătul celor 90 de minute.
CITEȘTE ȘI:

Ronaldo, extrem de afectat după Chelsea - United 1-1

Extrem de supărat că nu a fost folosit din primul minut, dar și deranjat de turnura pe care a luat-o meciul după introducerea sa, lusitanul a fost extrem de frustrat la final. Nu a salutat pe nimeni, nu a mers să le mulțumească fanilor veniți de la Manchester, așa cum face de obicei, ci s-a dus direct la vestiare.
"Ronaldo a fost ca o furtună de frustrare și s-a dus imediat ce arbitrul a fluierat finalul pe tunelul ce duce spre vestiar, fără să bage în seamă pe cineva", notează Daily Mail.
A fost abia al doilea meci în care CR7 nu a fost folosit, de la transferul de la Juventus. Precedentul s-a întâmplat în confruntarea cu Everton.
Carrick a încercat să minimizeze importanța faptului că Ronaldo a fost rezervă, explicând că a vorbit cu acesta înainte de meci și lucrurile sunt cât se poate de în regulă.
"A fost o decizie în alegerea primului "11", nu cred că e nevoie să se facă o dramă din asta", a spus fostul mare mijlocaș.
United a rămas pe 8, după rezultatele din etapa a 13-a, fiind la 5 puncte de locurile de Champions League. "Diavolii" așteaptă duelul cu Arsenal, de joi, primul cu Ralf Rangnick la cârma echipei. Confruntarea dintre echipele care au dominat categoric Premier League acum două decenii și jumătate va fi joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo