Manchester City vrea să-l transfere pe Filip Stevanovic, dar puștiul de 18 ani ar putea rămâne la Partizan până la finalul sezonului. Pep Guardiola a fost încântat de calitățile jucătorului sârb care a crescut foarte mult în ultimul an și jumătate. Stevanovic a debutat la 16 ani în prima echipă a lui Partizan!

Filip Stevanovic, cifre impresionante la 18 ani

Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 10 ORE
Stevanovic a marcat primul gol în preliminariile Europa League din august 2019, când încă nu implinise 17 ani. Puștiul sârb a devenit cel mai tânăr marcator din istoria cupelor europene, la 16 ani și 311 zile și al doilea cel mai prodigios marcator din istoria lui Partzan. De atunci, Stevanovic a înscris 12 goluri și a dat 5 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2020/10/24/2921174.png
Președintele lui Partizan, Andrea Stanojevic știe că va putea cu greu să-l țină pentru încă un sezon pe mijlocașul de bandă stânga "Mi-ar plăcea să-l avem pe Filip cel puțin până la 23 de ani, dar este greu să se întâmple asta. Va fi un jucător de clasă mondială și sper ca în septembrie anul viitor să fiu invitat la ziua lui pentru că ea nu va fi la Belgrad"
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31