Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regal fotbalistic în weekend la Eurosport. Toate meciurile din Premier League vor fi în direct

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/10/2020 la 17:42 GMT+3

Ne așteaptă un weekend plin de spectacol pe Eurosport. Toate partidele din această etapă de Premier League vor fi transmise în direct iar totul va culmina cu derby-ul dintre Manchester United și Chelsea.

Premier League: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur și Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa are ocazia să urce pe primul loc în Premier League

O propoziție pe care nu credeam că voi avea ocazia să o scriu prea curând. Au trecut 19 ani de când a fost Villa ultima oară pe primul loc în Premier League, dar acest lucru s-ar putea repeta vineri seara. Echipa lui Dean Smith, care are un parcurs impecabil până acum în campionat, va primi vizita lui Leeds United. Dacă cei de la Villa vor câștiga acest meci, ar ajunge la cinci victorii consecutive și ar putea spera cu adevărat la un loc de cupe europene. Să nu uităm însă că Leeds rămâne una dintre cele mai entuziasmante echipe din Anglia și va căuta să se revanșeze după înfrângerea de etapa trecută cu Wolves. Cu un Emiliano Martinez în aceeși formă ca până acum însă, oamenilor lui Marceo Bielsa le va fi extrem de dificil.

Poate West Ham produce surpriza (și) la Manchester City?

Echipa lui David Moyes are parte de un început de sezon cel puțin interesant. West Ham a învins-o pe Leicester cu 3-0 pentru ca apoi să o zdrobească pe Wolves cu 4-0. A urmat o revenire absolut senzațională pe noul White Hart Lane cu un gol de vis al lui Lanzini pentru a obține un egal neverosimil la Tottenham. Sâmbătă va veni însă în vestul Londrei Manchester City, cu siguranță cel mai greu test de până acum. Totuși, merită menționat că City va fi fără Kevin de Bruyne, Benjamin Mendy, Jesus sau Fernandinho. Pare o ocazie perfectă pentru West Ham să reușească (cumva) un nou rezultat mare în acest sezon.

Axel Tuanzebe trebuie să fie titular cu Chelsea

Lucrurile stau destul de simple. Când ai probleme în centrul apărării și niciunul dintre fundașii tăi centrali nu impresionează iar băiatul pe care l-ai băgat în meciul cu PSG l-a redus la tăcere pe Kylian Mbappe, opțiunile tale sunt destul de clare: Axel Tuanzebe trebuie să fie titular în meciul cu Chelsea de sâmbătă. Manchester United a jucat excelent în ultimele două partide iar oamenii din ofensiva diavolilor vor dori cu siguranță să profite de slăbiciunile defensive ale echipei lui Frank Lampard, însă apărarea va fi cheie pentru United. Tuanzebe pare pregătit să-l ”liniștească” și pe Timo Werner.

Liverpool începe viața fără Virgil van Dijk

Și nu putea să găsească un adversar mai bun. Sheffield United a marcat doar două goluri în primele cinci partide ale sezonului așa că echipa lui Chris Wilder nu pare să fie o mare amenințare din punct de vedere ofensiv. Liverpool a jucat deja primul meci fără van Dijk la Amsterdam iar acolo Fabinho a făcut un adevărat masterclass. Așadar Klopp pare să fi găsit deocamdată soluția de avarie, însă rămâne de văzut cum va funcționa acest lucru pe termen lung.

Se mai poate discut despre Arsenal fără să fie menționat Ozil?

Arsenal joacă la Leicester în acest weekend. Nu că ar mai conta în vreun fel pentru că pare că orice știre despre Arsenal zilele aceastea nu e de fapt despre Arsenal, ci despre faptul că Mesut Ozil nu a fost inclus de Arteta nici în lotul pentru Premier League. Germanul a avut câteva conflicte cu conducerea tunarilor în trecut iar agentul său a sugerat deja că motivele pentru care nu îi sunt acordate șanse la Arsenal sunt nonfotbalistice. Va fi interesant de văzut cum se vor revărsa aceste tensiunie asupra echipei iar meciul cu Leicester nu se anunță deloc unul ușor. Arteta trebuie să-și mențină jucătorii concentrați.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul transmisiunilor Eurosport din acest weekend

Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo