În vârstă de 23 de ani, Dean Henderson a revenit la echipa U23 a lui Manchester United, însă zvonurile unei noi mutări în privința lui au tot circulat până de curând. Henderson a stârnit interesul echipelor de top după ultimele sezoane petrecute la Sheffield United, acolo unde a impresionat prin evoluțiile lui.
Acum, că a revenit pe Old Trafford, Henderson are momentan calea spre prima echipă blocată de David de Gea. Totuși, conducerea "Diavolilor Roșii" urmăresc să pună capăt cât mai repede speculațiilor privind transferul lui Henderson și să-i ofere tânărului portar englez un nou contract. Goalkeeper-ul nu a bifat încă nicio apariție în prima echipă a lui Manchester United, însă în perioada următoare ar putea primi o șansă având în vedere jocul bun prestat pe Bramall Lane.

Dean Henderson, dorit pe Old Trafford

Premier League
Dean Henderson vrea să fie numărul unu în poarta lui United. Ultimatum-ul transmis lui Solskjaer
05/08/2020 LA 10:39
Dean Henderson este recunoscut la Sheffield pentru promovarea din liga secundă în Premier League, un succes care atârnă greu în CV-ul tânărului portar. Deși spera să devină titular pe postul de portar la Manchester United, vestea de la finalul lui 2019 privind prelungirea contractului lui De Gea i-a zdruncinat serios speranțele lui Henderson.
Acum, pare că soarta îi surâde din nou, iar "Diavolii Roșii" iau în calcul să-i ofere șanse portarului de 24 de ani, care a impresionat la Sheffield. Decizia lui Man United de a-l păstra pe Henderson pe Old Trafford poate avea legătură și cu încercarea de sabotare a unei rivale puternice în cursa pentru calificarea în Champions League.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Manchester United vrea să-l vândă pe Dean Henderson pentru 20 de milioane de lire sterline
07/10/2019 LA 15:23
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 9 ORE