Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United oferă 80 de milioane de € pentru Marcos Llorente, jucătorul lui Atletico Madrid

Nicu Savin

Publicat 26/03/2021 la 12:38 GMT+2

Deși se confruntă cu probleme financiare, oficialii lui Manchester United vor încerca în vară să-i aducă întăriri lui Ole Gunnar Solskjaer pentru ca echipa să lupte cu adevărat la titlu în Premier League. Chiar dacă interesul pentru Jadon Sancho rămâne activ, presa din Spania anunță că un alt jucător este prioritatea boardului de pe Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

As.com notează că Marcos Llorente este dorit cu insistență de Manchester United, iar Atletico Madrid are deja pe masă o ofertă de 80 de milioane de € pentru internaționalul spaniol. United s-a mai interesat de mijlocaș și în iarna lui 2020, dar negocierile au picat atunci.
Llorente este unul dintre cei mai constanți oameni din echipa lui Simeone în acest sezon, el jucând în toate meciurile din La Liga și din Champions League pentru "saltelari", marcând de 10 ori și oferind 9 pase decisive.
Marcos Llorente

Atletico Madrid e tentată să accepte oferta de la Manchester United pentru Llorente

Atletico Madrid nu lua în calcul vânzarea lui Llorente, dar oferta amețitoare din partea lui United le-a dat serios de gândit oficialilor de pe Wanda Metropolitano. Conform sursei citate, aceștia sunt dispuși să o accepte, suma acoperind o parte din pierderile cauzate de pandemie, dar și de eliminarea prematură din acest sezon de Champions League.
Cheia transferului este însă la jucător. Acesta are contract cu Atletico până în 2024 și se simte excelent la echipă, iar jurnaliștii iberici susțin că o mutare nu ar fi pe placul său în acest moment. Totuși, mijlocașul de 26 de ani anr putea fi ademeni de un salar dublu la United față de ceea ce câștigă la Atletico.
Marcos Llorente a fost crescut la Academia lui Real Madrid, dar nu a primit prea multe șanse pe Bernabeu și în 2019 a fost cedat la Atletico pentru 30 de milioane de €.
Evoluțiile bune de la club i-au adus și primele selecții la naționala Spaniei lui Llorente, unde tinde să devină un jucător de bază. Mijlocașul a fost integralist în meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, partidă încheiată la egalitate,1-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo