As.com notează că Marcos Llorente este dorit cu insistență de Manchester United, iar Atletico Madrid are deja pe masă o ofertă de 80 de milioane de € pentru internaționalul spaniol. United s-a mai interesat de mijlocaș și în iarna lui 2020, dar negocierile au picat atunci.
Llorente este unul dintre cei mai constanți oameni din echipa lui Simeone în acest sezon, el jucând în toate meciurile din La Liga și din Champions League pentru "saltelari", marcând de 10 ori și oferind 9 pase decisive.
Fotbal
Eroul lui Atletico pe Anfield, bucurie fără margini după ce madrilenii au eliminat Liverpool din UCL
12/03/2020 LA 06:52
https://i.eurosport.com/2021/03/16/3012724.jpg

Atletico Madrid e tentată să accepte oferta de la Manchester United pentru Llorente

Atletico Madrid nu lua în calcul vânzarea lui Llorente, dar oferta amețitoare din partea lui United le-a dat serios de gândit oficialilor de pe Wanda Metropolitano. Conform sursei citate, aceștia sunt dispuși să o accepte, suma acoperind o parte din pierderile cauzate de pandemie, dar și de eliminarea prematură din acest sezon de Champions League.
Cheia transferului este însă la jucător. Acesta are contract cu Atletico până în 2024 și se simte excelent la echipă, iar jurnaliștii iberici susțin că o mutare nu ar fi pe placul său în acest moment. Totuși, mijlocașul de 26 de ani anr putea fi ademeni de un salar dublu la United față de ceea ce câștigă la Atletico.
Marcos Llorente a fost crescut la Academia lui Real Madrid, dar nu a primit prea multe șanse pe Bernabeu și în 2019 a fost cedat la Atletico pentru 30 de milioane de €.
Evoluțiile bune de la club i-au adus și primele selecții la naționala Spaniei lui Llorente, unde tinde să devină un jucător de bază. Mijlocașul a fost integralist în meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, partidă încheiată la egalitate,1-1.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
27/11/2022 LA 10:37