Klopp și băieții săi sunt concentrați 100% pe finala Champions League, de sâmbătă, contra lui Real Madrid, dar în birourile de pe Anfield e deja forfotă în legătură cu ce se va întâmpla în vară pe piața transferurilor.
Dacă Salah e foarte aproape să semneze un nou contract, nu același lucru se poate spune despre Mane. Acestuia îi expiră înțelegerea cu gruparea "cormorană" tot în 2023 și a anunțat deja că va face un anunț "special", după disputa cu Real Madrid.
Bild a ieșit azi pe prima pagină cu informația potrivit căreia Bayern e foarte aproape să își asigure serviciile fotbalistului senegalez încă din vară, Liverpool fiind convinsă să îl cedeze pentru o sumă de aproximativ 50-60 de milioane de euro.
Premier League
Lionel Messi, nepotrivit pentru Premier League? "Nu ar face față la nicio echipă din top 6"
ACUM O ZI

Planul lui Liverpool dacă îl pierde pe Mane: Ousmane Dembele

A surprins că Liverpool e gata să își cedeze unul dintre cei mai buni jucători pentru o sumă atât de mică, dar, având în vedere că riscă să îl piardă gratis pe Mane în iarnă, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club, prețul părea cel corect.
Potrivit presei engleze, nimic nu ar fi lăsat la voia întâmplării, Klopp fiind de acord să renunțe la Mane cu condiția ca în locul acestuia să fie adus Ousmane Dembele, de la Barcelona.
Francezul e la final de contract cu formația catalană și poate veni gratis, dar Liverpool va avea concurență serioasă pentru a-l semna. S-a vorbit despre interesul lui PSG, însă între timp francezii par că au renunțat la idee, considerând pretențiile atacantului de bandă exagerate.
Klopp a făcut o prioritate din jucătorul din Hexagon, el dorindu-l în trecut în mai multe rânduri, în ciuda accidentărilor. Singura problemă care stă în acest moment în calea mutării e reprezentată de salariul cerut de Dembele. Reprezentantul acestuia Moussa Sissoko i-a cerut lui Liverpool un salariu de 700.000 de lire/săptămână pentru fotbalistul de 24 de ani. Vorbim de peste 40 de milioane de euro/an, o remunerație pe care, evident, formația de pe Anfield nu are cum să o onoreze. Totuși, e de așteptat ca părțile să se așeze la masa negocierilor și să se găsească o formă de acord, vorbindu-se de o primă de instalare consistentă. Lucru perfect de înțeles, în condițiile în care Dembele, fotbalist pe care Barcelona a plătit 140 de milioane de euro lui Dortmund (cu tot cu bonusuri de performanță) ar ajunge gratis pe Anfield.
Ousmane Dembele are toate calitățile să fie un fotbalist world-class, viteza sa și execuțiile recomandându-l. Marea problemă a fost reprezentată de accidentările repetate, motiv pentru care randamentul lui la Barcelona a fost mult sub ce se aștepta. Totuși, în actuala stagiune, în care Dembele a fost ocrotit de probleme medicale grave, francezul a dat măsura talentului său: a dat 13 pase decisive în cele 21 de meciuri în care Xavi l-a folosit în campionat.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
IERI LA 15:22
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03