Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant: Bayern

Cristian Mihală

Publicat 27/05/2022 la 07:47 GMT+3

Sadio Mane va fi, din vară, jucătorul lui Bayern Munchen. Bild anunță că senegalezul înclină să accepte oferta bavarezilor, în timp ce Liverpool nu se va opune mișcării, de teama de a nu îl pierde gratis la finalul sezonului viitor.

Sadio Mané (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

În ultimele luni, două au fost prioritățile șefilor de pe Anfield în termeni de lot: prelungirea contractelor lui Salah și Mane. Dacă egipteanul va fi aproape sigur convins să semneze, nu același lucru se poate spune despre starul senegalez.
Înainte de finala Champions League, Mane a adâncit și mai mult misterul legat de viitorul său.
"Veniți înapoi după meciul de sâmbătă și vă voi spune ce vă doriți să auziți. E ceva special", a spus Mane, înainte de ultimul act din Liga Campionilor, cu Real Madrid.

Bild: Mane, la Bayern, din vară

Atacantul de bandă de 30 de ani a fost în ultimele luni curtat de Real Madrid și PSG. După ratarea transferului lui Mbappe, era de așteptat ca "galacticii" să pluseze, însă Bild anunță că Sadio are un acord verbal de principiu cu Bayern.
Bavarezii îl vor pierde în această vară pe Lewandowski, iar Nagelsmann va juca precum Liverpool și Chelsea în ultimele două sezoane, fără atacant de careu. Mane, Gnabry și Sane va fi tridentul ofensiv al lui Bayern, din stagiunea viitoare, anunță presa germană.
Liverpool nu se va opune mutării, în contextul în care Mane are încă o cotă excelentă și ar risca să îl piardă gratis, la anul. În prezent, senegalezul e cotat la 80 de milioane de euro, dar e de așteptat ca părțile să bată palma pentru o sumă mai mică, probabil cifrată în jurul valorii de 50-60 de milioane de euro.
Pentru "cormorani" nu va fi o pierdere uriașă, în contextul în care Klopp dispune în prezent de alți 4 atacanți world-class: Salah, Diogo Jota, Luis Diaz și Firmino.

Salah rămâne la Liverpool cel puțin încă un sezon

Mohamed Salah, care se îndreaptă spre ultimul an al contractului său cu Liverpool, a declarat că va rămâne şi în sezonul viitor la echipa engleză, indiferent de felul cum vor decurge negocierile cu gruparea de pe Anfield, transmite Reuters.
Salah, unul dintre golgheterii Premier League în acest sezon, cu 23 de reuşite, ar putea pleca gratis de la Liverpool la finalul sezonului viitor dacă nu-şi va prelungi contractul.
La o conferinţă de presă organizată înaintea finalei de sâmbătă a Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, egipteanul a afirmat că nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre negocierile legate de contract.
"Acum nu mă concentrez pe contract. Este vorba de echipă. Este o săptămână cu adevărat importantă pentru noi. Vreau sa câştig din nou Liga Campionilor", a spus Salah.
"Cu siguranţă voi rămâne sezonul viitor. Vreau să-l văd din nou pe Hendo (n.r.Jordan Henderson) cu acel trofeu în mâini şi apoi sper să mi-l dea!", a adăugat el.
Potrivit presei engleze, în cazul lui Mo lucrurile sunt mult mai simple pentru Liverpool, în contextul în care clubul și reprezentanții fotbalistului au intrat în linie dreaptă privind înțelegerea pentru un nou contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo