Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mason Greenwood și oferta care-i putea schimba viața! Echipa pregătită să dea oricât pentru atacant

Irina Aldea

Publicat 09/07/2020 la 09:44 GMT+3

Tânărul fotbalist al lui Man United, Mason Greenwood, a atras după sine atenția cluburilor din elita fotbalului european după ce a avut câteva evoluții briliante la echipa de pe Old Trafford.

Mason Greenwood trifft für Manchester United gegen Newcastle United.

Credit imagine: Getty Images

Printre echipele direct interesate de Greenwood a fost și Juventus, care era pregătită să-i ofere atacantului englez o sumă de bani care-i putea schimba viața în 2019. Puștiul de 18 ani a apărut pe scena fotbalului mondial în acest sezon, după ce Ole Gunnar Solskjaer l-a vândut pe Romelu Lukaku și l-a promovat pe tânărul atacant englez în prima echipă a clubului de pe Old Trafford.
Greenwood a marcat 15 goluri în toate competițiile, iar acum este un client frecvent al aparițiilor în prima echipă. El a semnat în 2019 o nouă înțelegere cu Manchester United, valabilă pentru patru ani. La acel moment, Greenwood a spus: “Am crescut susținând această echipă, să joc pentru prima echipă este un vis devenit realitate. Știu că atunci când joc pentru acest club reprezint întreaga academie și vreau să răsplătesc încrederea pe care antrenorii mei au arătat-o cu munca depusă pe teren cu mine”.

Mason Greenwood, oferta care-i putea schimba statutul financiar

Greenwood părea în 2019 cel mai bine păstrat secret al celor de la Manchester United, însă Juventus a văzut potențialul atacantului englez, iar potrivit The Athletic, torinezii erau hotărâți să plătească oricât pentru a-l lua pe Mason Greenwood de pe Old Trafford, oferindu-i un salariu care-i putea schimba statutul financiar tânărului atacant de 18 ani. La acea vreme, conducerea lui Man United a reușit să-l convingă pe Greenwood că cel mai potrivit loc pentru el și pentru evoluția jocului lui este Old Trafford.
Aici putețit citi povestea lui Mason Greenwood, viitorul lui Manchester United. El are 18 ani, dintre care 12 i-a petrecut până în prezent în tricoul lui United. Până acum, Greenwood a bifat patru selecții în naționala de tineret a Angliei și a marcat 15 goluri în acest sezon pentru echipa lui Solskjaer.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo