Printre echipele direct interesate de Greenwood a fost și Juventus, care era pregătită să-i ofere atacantului englez o sumă de bani care-i putea schimba viața în 2019. Puștiul de 18 ani a apărut pe scena fotbalului mondial în acest sezon, după ce Ole Gunnar Solskjaer l-a vândut pe Romelu Lukaku și l-a promovat pe tânărul atacant englez în prima echipă a clubului de pe Old Trafford.
Greenwood a marcat 15 goluri în toate competițiile, iar acum este un client frecvent al aparițiilor în prima echipă. El a semnat în 2019 o nouă înțelegere cu Manchester United, valabilă pentru patru ani. La acel moment, Greenwood a spus: “Am crescut susținând această echipă, să joc pentru prima echipă este un vis devenit realitate. Știu că atunci când joc pentru acest club reprezint întreaga academie și vreau să răsplătesc încrederea pe care antrenorii mei au arătat-o cu munca depusă pe teren cu mine”.

Mason Greenwood, oferta care-i putea schimba statutul financiar

Premier League
Manchester United le va schimba gratuit suporterilor tricourile cu numele lui Mason Greenwood
03/02/2022 LA 13:07
Greenwood părea în 2019 cel mai bine păstrat secret al celor de la Manchester United, însă Juventus a văzut potențialul atacantului englez, iar potrivit The Athletic, torinezii erau hotărâți să plătească oricât pentru a-l lua pe Mason Greenwood de pe Old Trafford, oferindu-i un salariu care-i putea schimba statutul financiar tânărului atacant de 18 ani. La acea vreme, conducerea lui Man United a reușit să-l convingă pe Greenwood că cel mai potrivit loc pentru el și pentru evoluția jocului lui este Old Trafford.
Aici putețit citi povestea lui Mason Greenwood, viitorul lui Manchester United. El are 18 ani, dintre care 12 i-a petrecut până în prezent în tricoul lui United. Până acum, Greenwood a bifat patru selecții în naționala de tineret a Angliei și a marcat 15 goluri în acest sezon pentru echipa lui Solskjaer.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Arestul lui Mason Greenwood a fost prelungit! Anunțul poliției din Manchester. Ce alte probleme are
02/02/2022 LA 07:26
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul week-end-ului din fotbalul englez
20/04/2021 LA 09:31