Liverpool a a vut un sezon ratat în Premier League și este în pericol să rateze prezența în Champions League. E de așteptat ca în vară formația de pe Anfield să fie mai activă pe piața transferurilor pentru a aduce un suflu nou, mai ales că proprietarii au promis o infuzie de capital uriașă, deci situația financiară o va permite.
La fel de posibil este ca unii jucătorii să părăsească trupa lui Klopp, iar printre aceștia ar putea fi și Mohamed Salah, care deși din punct de vedere sportiv este printre cei mai buni, ar putea fi tentat să încerce o altă aventură. Situația egipteanului este totuși incertă, dar oficialii de pe Anfield nu stau cu mâinile în sân și au reperat deja care ar fi înlocuitorul perfect.
Talksport.com scrie că Memphis Depay este considerat omul ideal pentru a-i lua locul lui Salah, dacă egipteanul va pleca în cele din urmă. Chiar dacă acesta va rămâne, venirea lui Depay nu ar fi exclusă, fiind un jucător pe placul lui Klopp.
Fotbal
Jorge Jesus, șocat de ratarea lui Seferovic: "De când sunt antrenor, nu am văzut așa ceva!"
24/11/2021 LA 08:29
În plus, Depay ar veni gratis, un avantaj enorm pentru orice club la care ajunge. Chiar dacă olandezul va profita de acest lucru pentru ac ere un salariu uriaș, Liverpool e dispusă să liciteze cu Barcelona, club la care s-a scris că va ajunge Depay, deoarece are o relație foarte bună cu Ronald Koeman, alături de care a lucrat la naționala Olandei. Barcelona a intenționat și în vara trecută să-l transfere, dar prețul cerut de Lyon a fost considereat prea mare.

Memphis Depay ar putea ajunge la Liverpool

Memphis Depay a jucat un an și jumătate în Premier League, la Manchester United, dar nu s-a adaptat prea bine și în 2017 a ajuns la Olympique Lyon. În Franța, olandezul și-a recăpătat forma și a devenit un jucător exponențial. În cele 169 de apariții pentru echipa franceză, el a marcat de 69 de ori și a oferit 52 de pase decisive, atrăgând atenția marilor forțe din Europa.
Dacă ar semna cu Liverpool, Depay ar intra într-o categorie selectă, aceea a fotbaliștilor care au jucat atât pentru Manchester United , cât și pentru Liverpool, cele mai mari rivale din fotablul englez. Ultimul jucător în această situație a fost Michael Owen.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Liga Campionilor UEFA
Xavi, dat pe spate de un jucător al Barcei: "Crezi ceva despre un fotbalist, apoi vezi cât greșeai"
24/11/2021 LA 06:28
Liga Campionilor UEFA
Situație incredibilă în grupa G din Champions League. Toate echipele au șanse de calificare
24/11/2021 LA 05:37