Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Memphis Depay a intrat în vizorul lui Liverpool! Olandezul, înlocuitorul perfect pentru Salah

Nicu Savin

Actualizat 03/04/2021 la 17:04 GMT+3

Memphis Depay a făcut un nou sezon foarte bun la Lyon și este tot mai puțin probabil ca el să continue în Ligue 1 și din sezonul viitor. Chiar dacă s-a scris că olandezul va ajunge la Barcelona, jurnaliștii de la Talksport notează că Liverpool ar fi și ea interesată, mai ales în contextul în care Salah e posibil să plece de pe Anfield la vară.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a a vut un sezon ratat în Premier League și este în pericol să rateze prezența în Champions League. E de așteptat ca în vară formația de pe Anfield să fie mai activă pe piața transferurilor pentru a aduce un suflu nou, mai ales că proprietarii au promis o infuzie de capital uriașă, deci situația financiară o va permite.
La fel de posibil este ca unii jucătorii să părăsească trupa lui Klopp, iar printre aceștia ar putea fi și Mohamed Salah, care deși din punct de vedere sportiv este printre cei mai buni, ar putea fi tentat să încerce o altă aventură. Situația egipteanului este totuși incertă, dar oficialii de pe Anfield nu stau cu mâinile în sân și au reperat deja care ar fi înlocuitorul perfect.
Talksport.com scrie că Memphis Depay este considerat omul ideal pentru a-i lua locul lui Salah, dacă egipteanul va pleca în cele din urmă. Chiar dacă acesta va rămâne, venirea lui Depay nu ar fi exclusă, fiind un jucător pe placul lui Klopp.
În plus, Depay ar veni gratis, un avantaj enorm pentru orice club la care ajunge. Chiar dacă olandezul va profita de acest lucru pentru ac ere un salariu uriaș, Liverpool e dispusă să liciteze cu Barcelona, club la care s-a scris că va ajunge Depay, deoarece are o relație foarte bună cu Ronald Koeman, alături de care a lucrat la naționala Olandei. Barcelona a intenționat și în vara trecută să-l transfere, dar prețul cerut de Lyon a fost considereat prea mare.

Memphis Depay ar putea ajunge la Liverpool

Memphis Depay a jucat un an și jumătate în Premier League, la Manchester United, dar nu s-a adaptat prea bine și în 2017 a ajuns la Olympique Lyon. În Franța, olandezul și-a recăpătat forma și a devenit un jucător exponențial. În cele 169 de apariții pentru echipa franceză, el a marcat de 69 de ori și a oferit 52 de pase decisive, atrăgând atenția marilor forțe din Europa.
Dacă ar semna cu Liverpool, Depay ar intra într-o categorie selectă, aceea a fotbaliștilor care au jucat atât pentru Manchester United , cât și pentru Liverpool, cele mai mari rivale din fotablul englez. Ultimul jucător în această situație a fost Michael Owen.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo