Jan Bednarek a avut o seară de coşmar. Soton a fost nevoită să joace în 10 pe Old Trafford din minutul 2, iar apărătorul polonez a punctat în propria poartă, pentru 0-3.
Dar faza care a născut polemici enorme în Regat a venit pe final, la scorul de 6-0 pentru "diavoli". Martial a căzut în careu, după un presupus duel cu Bednarek. Reluările au arătat că mai degrabă e vorba de simulare, dar centralul Mike Dean, deşi a revăzut faza prin tehnologia video, şi-a păstrat decizia iniţială: penalty şi eliminare pentru Bednarek. Acesta a fost extrem de frustrat, în condiţiile în care susţine că Martial a recunoscut că nu a fost vorba de fault. Chiar şi United a admis că nu se impunea lovitură de la 11 metri.
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32

Michael Owen, reacție dură după United - Southampton

Michael Owen nu înțelege cum centralul nu a putut să vadă simularea grosolană nici după ce a revăzut faza grație VAR-ului și a avut un discurs extrem de agresiv față de centralul partidei.
"Asta le întrece pe toate. Singurul lucru bun e că nu a influențat rezultatul. Dar dacă acesta e penalty, atunci fotbalul e dus pentru totdeauna. E cea mai mare simulare pe care am văzut-o în ultimii ani. Rușine", a scris Michael Owen pe Twitter.
United a egalat-o pe City în fruntea clasamentului, dar trupa lui Guardiola joacă în această seară la Burnley, într-un meci care va fi transmis pe Eurosport 1 şi Eurosport Player. Southampton, care a fost revelaţia primei jumătăţi de sezon, vine după 4 înfrângeri la rând şi a alunecat până pe 12.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Premier League
Michael Owen a dezvăluit că la 21 ani, când a luat Balonul de Aur, era terminat ca jucător
18/12/2021 LA 14:59