Starul lui Klopp nu va evolua contra lui Leicester, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus în fereastra de întrerupere a campionatului ca urmare a partidelor echipelor naționale. Înainte de a merge la lotul Egiptului, atacantul de bandă al campioanei Angliei a participat la nunta fratelui său, unde ar fi luat virusul.
Ulterior, a efectuat două teste de COVID-19, ambele fiind pozitive. Se părea că Salah va rămâne în Egipt încă o săptămână, în carantină, până când analizele vor indica faptul că s-a însănătoșit, dar Federația din Egipt a anunțat oficial aseară că Mo se întoarce în UK.
Federația le-a pus la dispoziție lui și lui Mohamed Elneny (jucătorul lui Arsenal care de asemenea are coronavirus) un avion privat care îi va transporta în Regat. Aeronava a fost astfel modificată încât cei doi să nu interacționeze cu alte persoane.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
De la aeroport, direct de pe pistă, cei doi vor fi preluați de o mașină specială, de asemenea izolată, și vor fi duși la apartamentele pe care le dețin.
Liverpool speră să îl aibă pe jucătorul transferat de la Roma apt pentru disputa din runda viitoare, cu Brighton, dar există și posibilitatea ca egipteanul să fie inclus în lot pentru confruntarea cu Midtjylland, din Champions League. Luni, Salah va efectua un nou test, iar dacă rezultatul e negativ, ar putea primi undă verde pentru a face deplasarea.

Vești bune pentru Klopo: Robertson, Fabinho și Thiago s-au antrenat

Dacă la partida cu Leicester, Salah nu va fi apt, Klopp a primit ieri câteva vești bune de la stafful medical al "cormoranilor".
Robertson, Thiago și Fabinho au primit permisiunea medicilor să se antreneze normal, după problemele medicale avute în ultimul timp. În special revenirea brazilianului e extrem de importantă, în contextul în care Van Dijk și Joe Gomez sunt accidentați. Fabinho va face cuplu cu Matip, în centrul liniei defensive a formației lui Klopp.
Liverpool - Leicester va fi transmis în direct pe Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38