Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mo Salah se întoarce în Anglia, chiar dacă e bolnav de COVID-19. Cum e posibil

Cristian Mihală

Publicat 20/11/2020 la 09:27 GMT+2

Mo Salah se va întoarce azi în Anglia, chiar dacă la ultimul test efectuat a ieșit pozitiv la coronavirus. Federația din Egipt i-a pus la dispoziție un avion privat care respectă toate măsurile de izolare, astfel că starul lui Liverpool nu va interacționa cu nimeni.

Mo Salah

Credit imagine: Getty Images

Starul lui Klopp nu va evolua contra lui Leicester, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus în fereastra de întrerupere a campionatului ca urmare a partidelor echipelor naționale. Înainte de a merge la lotul Egiptului, atacantul de bandă al campioanei Angliei a participat la nunta fratelui său, unde ar fi luat virusul.
Ulterior, a efectuat două teste de COVID-19, ambele fiind pozitive. Se părea că Salah va rămâne în Egipt încă o săptămână, în carantină, până când analizele vor indica faptul că s-a însănătoșit, dar Federația din Egipt a anunțat oficial aseară că Mo se întoarce în UK.
Federația le-a pus la dispoziție lui și lui Mohamed Elneny (jucătorul lui Arsenal care de asemenea are coronavirus) un avion privat care îi va transporta în Regat. Aeronava a fost astfel modificată încât cei doi să nu interacționeze cu alte persoane.
De la aeroport, direct de pe pistă, cei doi vor fi preluați de o mașină specială, de asemenea izolată, și vor fi duși la apartamentele pe care le dețin.
Liverpool speră să îl aibă pe jucătorul transferat de la Roma apt pentru disputa din runda viitoare, cu Brighton, dar există și posibilitatea ca egipteanul să fie inclus în lot pentru confruntarea cu Midtjylland, din Champions League. Luni, Salah va efectua un nou test, iar dacă rezultatul e negativ, ar putea primi undă verde pentru a face deplasarea.

Vești bune pentru Klopo: Robertson, Fabinho și Thiago s-au antrenat

Dacă la partida cu Leicester, Salah nu va fi apt, Klopp a primit ieri câteva vești bune de la stafful medical al "cormoranilor".
Robertson, Thiago și Fabinho au primit permisiunea medicilor să se antreneze normal, după problemele medicale avute în ultimul timp. În special revenirea brazilianului e extrem de importantă, în contextul în care Van Dijk și Joe Gomez sunt accidentați. Fabinho va face cuplu cu Matip, în centrul liniei defensive a formației lui Klopp.
Liverpool - Leicester va fi transmis în direct pe Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo