Starul lui Klopp nu va evolua contra lui Leicester, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus în fereastra de întrerupere a campionatului ca urmare a partidelor echipelor naționale. Înainte de a merge la lotul Egiptului, atacantul de bandă al campioanei Angliei a participat la nunta fratelui său, unde ar fi luat virusul.
Ulterior, a efectuat două teste de COVID-19, ambele fiind pozitive. Se părea că Salah va rămâne în Egipt încă o săptămână, în carantină, până când analizele vor indica faptul că s-a însănătoșit, dar Federația din Egipt a anunțat oficial aseară că Mo se întoarce în UK.
Federația le-a pus la dispoziție lui și lui Mohamed Elneny (jucătorul lui Arsenal care de asemenea are coronavirus) un avion privat care îi va transporta în Regat. Aeronava a fost astfel modificată încât cei doi să nu interacționeze cu alte persoane.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
De la aeroport, direct de pe pistă, cei doi vor fi preluați de o mașină specială, de asemenea izolată, și vor fi duși la apartamentele pe care le dețin.
Liverpool speră să îl aibă pe jucătorul transferat de la Roma apt pentru disputa din runda viitoare, cu Brighton, dar există și posibilitatea ca egipteanul să fie inclus în lot pentru confruntarea cu Midtjylland, din Champions League. Luni, Salah va efectua un nou test, iar dacă rezultatul e negativ, ar putea primi undă verde pentru a face deplasarea.

Vești bune pentru Klopo: Robertson, Fabinho și Thiago s-au antrenat

Dacă la partida cu Leicester, Salah nu va fi apt, Klopp a primit ieri câteva vești bune de la stafful medical al "cormoranilor".
Robertson, Thiago și Fabinho au primit permisiunea medicilor să se antreneze normal, după problemele medicale avute în ultimul timp. În special revenirea brazilianului e extrem de importantă, în contextul în care Van Dijk și Joe Gomez sunt accidentați. Fabinho va face cuplu cu Matip, în centrul liniei defensive a formației lui Klopp.
Liverpool - Leicester va fi transmis în direct pe Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22