Mo Salah s-a întors de vineri în Anglia, după ce a fost testat pozitiv în cantonamentul Egiptului. Atacantul de bandă al "cormoranilor" a luat COVID-19 la nunta fratelui său și cele două teste făcute au ieșit pozitive.
Chiar și așa, jucătorul campioanei din Premier League a revenit în Regat, fiind adus cu un charter care a fost complet izolat, astfel încât Mo să nu interacțineze cu nimeni.

Nou test de COVID-19 pentru Mo Salah

Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
ACUM O ORĂ
În această seară, Salah a făcut un nou set de teste, iar rezultatul e negativ.
Atacantul nu va fi în lot însă pentru disputa cu Leicester (21:15, Eurosport 1 și Eurosport Player), dar va reveni cel mai probabil în Champions League, contra Atalantei. În cel mai rău caz, egipteanul va fi pe teren în weekendul viitor, cu Brighton, una dintre "victimele" sale favorite.
Fabinho și Thiago Alcantara și-au revenit și ei după accidentările suferite, astfel că Jurgen Klopp are parte de vești excelente în aceste zile. Totuși, apărarea are în continuare de suferit: Trent Alexander Arnold va reveni abia în două săptămâni, în timp ce Van Dijk și Joe Gomez reprezintă absențe de durată, neștiindu-se în acest moment sigur dacă ei vor mai evolua în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 9-a din Premier League
ACUM 5 ORE