Mo Salah s-a întors de vineri în Anglia, după ce a fost testat pozitiv în cantonamentul Egiptului. Atacantul de bandă al "cormoranilor" a luat COVID-19 la nunta fratelui său și cele două teste făcute au ieșit pozitive.
Chiar și așa, jucătorul campioanei din Premier League a revenit în Regat, fiind adus cu un charter care a fost complet izolat, astfel încât Mo să nu interacțineze cu nimeni.

Nou test de COVID-19 pentru Mo Salah

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
În această seară, Salah a făcut un nou set de teste, iar rezultatul e negativ.
Atacantul nu va fi în lot însă pentru disputa cu Leicester (21:15, Eurosport 1 și Eurosport Player), dar va reveni cel mai probabil în Champions League, contra Atalantei. În cel mai rău caz, egipteanul va fi pe teren în weekendul viitor, cu Brighton, una dintre "victimele" sale favorite.
Fabinho și Thiago Alcantara și-au revenit și ei după accidentările suferite, astfel că Jurgen Klopp are parte de vești excelente în aceste zile. Totuși, apărarea are în continuare de suferit: Trent Alexander Arnold va reveni abia în două săptămâni, în timp ce Van Dijk și Joe Gomez reprezintă absențe de durată, neștiindu-se în acest moment sigur dacă ei vor mai evolua în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27