Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho a anunțat că accidentarea lui Bale e mai serioasă decât părea! Cât va lipsi galezul

Nicu Savin

Actualizat 29/12/2020 la 16:16 GMT+2

La conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Fulham, Jose Mourinho le-a dat o veste proastă fanilor lui Tottenham.

Gareth Bale - Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a început foarte bine acest sezon de Premier League, dar în ultima vreme problemele echipei lui Mourinho s-au întețit. Portughezul le-a dat astăzi o nouă veste proastă fanilor echipei sale, menționând că accidentarea lui Gareth Bale este mai serioasă decât s-a crezut inițial, iar galezul ar putea lipsi câteva săptămâni de pe gazon.
Bale s-a accidentat la gambă și a fost înlocuit la pauza meciului câștigat de Spurs pe terenul lui Stoke City, în sferturile de finală ale Cupei Ligii, meci în care galezul a deschis scorul în minutul 22. Ulterior, Bale nu a făcut parte din lotul lui Tottenham la remiza cu Wolverhampton din cauza accidentării la gambă, care l-ar putea ține departe de gazon o perioadă semnificativă.
"Nu aș spune că este ceva serios, dar aș spune că ar putea lipsi câteva săptămâni.", a declarat Mourinho, citat de The Mirror.
Bale

Gareth Bale a dezamăgit la Tottenham până acum

Împrumutul lui Bale de la Real Madrid a fost considerat o adevărată lovitură dată de Tottenham, dar aceasta s-ar putea transforma într-un mare eșec. Galezul a jucat doar 4 meciuri în Premier League (doar unul ca titular), marcând un singur gol. Atacantul împrumutat de la Real Madrid a jucat mai mult în Europa League, dar și acolo a dat un singur gol, mult prea puțin față de ceea ce se aștepta de la el.
Dacă spusele lui Mourinho se vor adeveri, Bale va fi indisponibil pentru cel puțin următoarele 4 partide ale londonezilor. La prima vedere, acestea nu sunt foarte dificile, dar Tottenham are nevoie de toți jucătorii pentru a nu pierde contactul cu primele clasate din premier League și pentru a avansa în celelalte 2 competiții interne.
Tottenham joacă mâine seară pe teren propriu cu Fulham, meci care va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu începere de la ora 20:00.
Programul lui Tottenham în perioada următoare
  • 30 decembrie - Fulham (A) - Premier League
  • 2 ianuarie - Leeds (A) - Premier League
  • 5 inauarie - Brentford (A) - semifinala Cupei Ligii
  • 10 ianuarie - Marine (D) - Cupa Angliei
  • 13 ianuarie - Aston Villa (D) - Premier League
  • 17 ianuarie - Sheffield United (D) - Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo