Fiind întrebat ce părere are despre decizia de ieri a Tribunalului Sportiv de la Lousanne, antrenorul lusitan a avut o reacție în stilul său caracteristic și a spus că acest deznodământ este dezamăgitor și chiar ”dezastruos”.
https://i.eurosport.com/2020/07/10/2848098.jpg
”Dacă Manchester City nu este vinovată, pedepsirea cu amenda de câteva milioane este diszgrațioasă. Dacă nu ești vinovat, nu ești pedepsit deloc. În schimb, dacă ești vinovat, ar trebui să fii interzis (în cupele europene). În oricare dintre cazuri, decizia este un dezastru.”, a declarat Mourinho presei din Albion.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 4 ORE
”Eu nu spun că oamenii de la Manchester City sunt vinovați. Spun doar că dacă ești nevinovat nu trebuie să plătești. Nici măcar o liră”, a continuat portughezul făcând referire la amenda de 10 milioane de € pe care clubul de pe Ettihad va trebui să o plătească.
Decizia de ieri în cazul celor de la City a stârnit foarte multe reacții negative din lumea fotbalului. Multă lume consideră că prin această decizie regula fair-play-ului financiar devine practic inutilă, creându-se un precedent periculos, în urma căruia cluburile foarte bogate vor continua să încalce normele prevăzute de UEFA, fără a fi pedepsite drastic.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29
Premier League
Sir Alex Ferguson a ales noul antrenor al lui United. Pentru cine insistă scoțianul
22/11/2021 LA 06:55