Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția furioasă a lui Mourinho după decizia TAS: ”Este un dezastru!”

Nicu Savin

Actualizat 14/07/2020 la 17:55 GMT+3

Manchester City a câștigat ieri apelul la TAS și ca urmare va putea participa în cupele europene în următoarele 2 sezoane. Această decizie a avut o rezonanță deosebită în lumea fotbalului și continuă să fie comentată de către cei implicați în acest fenomen. Ultimul nume important care s-a pronunțat în privința hotărârii de ieri a TAS a fost Jose Mourinho, care a spus că decizia este un ”dezastru”.

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Fiind întrebat ce părere are despre decizia de ieri a Tribunalului Sportiv de la Lousanne, antrenorul lusitan a avut o reacție în stilul său caracteristic și a spus că acest deznodământ este dezamăgitor și chiar ”dezastruos”.
Jose Mourinho
”Dacă Manchester City nu este vinovată, pedepsirea cu amenda de câteva milioane este diszgrațioasă. Dacă nu ești vinovat, nu ești pedepsit deloc. În schimb, dacă ești vinovat, ar trebui să fii interzis (în cupele europene). În oricare dintre cazuri, decizia este un dezastru.”, a declarat Mourinho presei din Albion.
”Eu nu spun că oamenii de la Manchester City sunt vinovați. Spun doar că dacă ești nevinovat nu trebuie să plătești. Nici măcar o liră”, a continuat portughezul făcând referire la amenda de 10 milioane de € pe care clubul de pe Ettihad va trebui să o plătească.
Decizia de ieri în cazul celor de la City a stârnit foarte multe reacții negative din lumea fotbalului. Multă lume consideră că prin această decizie regula fair-play-ului financiar devine practic inutilă, creându-se un precedent periculos, în urma căruia cluburile foarte bogate vor continua să încalce normele prevăzute de UEFA, fără a fi pedepsite drastic.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo