Fiind întrebat ce părere are despre decizia de ieri a Tribunalului Sportiv de la Lousanne, antrenorul lusitan a avut o reacție în stilul său caracteristic și a spus că acest deznodământ este dezamăgitor și chiar ”dezastruos”.
https://i.eurosport.com/2020/07/10/2848098.jpg
”Dacă Manchester City nu este vinovată, pedepsirea cu amenda de câteva milioane este diszgrațioasă. Dacă nu ești vinovat, nu ești pedepsit deloc. În schimb, dacă ești vinovat, ar trebui să fii interzis (în cupele europene). În oricare dintre cazuri, decizia este un dezastru.”, a declarat Mourinho presei din Albion.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
”Eu nu spun că oamenii de la Manchester City sunt vinovați. Spun doar că dacă ești nevinovat nu trebuie să plătești. Nici măcar o liră”, a continuat portughezul făcând referire la amenda de 10 milioane de € pe care clubul de pe Ettihad va trebui să o plătească.
Decizia de ieri în cazul celor de la City a stârnit foarte multe reacții negative din lumea fotbalului. Multă lume consideră că prin această decizie regula fair-play-ului financiar devine practic inutilă, creându-se un precedent periculos, în urma căruia cluburile foarte bogate vor continua să încalce normele prevăzute de UEFA, fără a fi pedepsite drastic.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15