Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho e mulțumit. Un jucător de bază și-a prelungit contractul cu Totteham

Nicu Savin

Publicat 21/07/2020 la 15:07 GMT+3

Jose Mourinho spunea la începutul luni că speră ca Eric Dier își va prelungi contractul cu Tottenham, iar acum poate răsufla ușurat. Clubul londonez a anunțat astăzi că negocierile cu Eric Dier au fost finalizate, iar mijlocașul de 26 de ani va semna un nou contract valabil până în 2024.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Dier a fost un jucător de bază pentru Jose Mourinho și în ciuda faptului că a fost suspendat pentru finalul acestui sezon din cauza unui conflict cu un suporter la un meci din martie, lusitanul a făcut presiuni asupra conducerii pentru a i se prelungi contractul internaționalului englez.
Eric Dier banned for four matches, fined £40,000
Astăzi, presa britanică anunță că Dier s-a înțeles cu board-ul lui Tottenham și va continua la clubul din nordul Londrei, urmând să semneze o înțelegere pentru încă 4 sezoane.
”Sunt foarte fericit să continui aici și să mă angajez la acest nou proiect început de club”, a spus el pentru Spurs TV.
”Este o nebunie când mă gândesc că se fac șase ani de când sunt aici. M-am bucurat foarte mult. Este un loc fantastic.”, a continuat Dier.
Jucătorul are încredere că poate realiza împreună cu Tottenham performanțe și mai mari decât cele pe care le-a obținut deja: ”Am avut parte de niște momente grozave împreună, dar vreau să am momente și mai bune și simt că sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le realizez de aici înainte”.
”Tottenham mi-a dat șansa să joc în Anglia și mi-a oferit foarte mult în acești 6 ani”, a încheiat mijlocașul.
Eric Dier of England gives his team instructions during the international friendly match between England and Brazil at Wembley Stadium

Existau speculații că Dier va pleca

Contractul lui Dier cu Tottenham urma să expire în vara anului viitor, iar presa britanică a scris că jucătorul ar fi tentat de o nouă aventură după 6 ani petrecuți la Spurs. Toate aceste speculații au fost risipite astăzi odată cu anunțul oficial conform căruia Spurs și-a asigurat serviciile jucătorului pentru următoarele 4 sezoane.
Dier a jucat 239 de meciuri pentru Tottenham și a reușit 11 goluri. De asemenea el este un jucător de bază și în echipa națională pentru care a bifat până acum 40 de selecții și alături de care a jucat la Campionatul Mondial din Rusia de acum 2 ani.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo