Dier a fost un jucător de bază pentru Jose Mourinho și în ciuda faptului că a fost suspendat pentru finalul acestui sezon din cauza unui conflict cu un suporter la un meci din martie, lusitanul a făcut presiuni asupra conducerii pentru a i se prelungi contractul internaționalului englez.
https://i.eurosport.com/2020/07/08/2846861.jpg
Astăzi, presa britanică anunță că Dier s-a înțeles cu board-ul lui Tottenham și va continua la clubul din nordul Londrei, urmând să semneze o înțelegere pentru încă 4 sezoane.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
”Sunt foarte fericit să continui aici și să mă angajez la acest nou proiect început de club”, a spus el pentru Spurs TV.
”Este o nebunie când mă gândesc că se fac șase ani de când sunt aici. M-am bucurat foarte mult. Este un loc fantastic.”, a continuat Dier.
Jucătorul are încredere că poate realiza împreună cu Tottenham performanțe și mai mari decât cele pe care le-a obținut deja: ”Am avut parte de niște momente grozave împreună, dar vreau să am momente și mai bune și simt că sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le realizez de aici înainte”.
”Tottenham mi-a dat șansa să joc în Anglia și mi-a oferit foarte mult în acești 6 ani”, a încheiat mijlocașul.
https://i.eurosport.com/2018/03/23/2299249.jpg

Existau speculații că Dier va pleca

Contractul lui Dier cu Tottenham urma să expire în vara anului viitor, iar presa britanică a scris că jucătorul ar fi tentat de o nouă aventură după 6 ani petrecuți la Spurs. Toate aceste speculații au fost risipite astăzi odată cu anunțul oficial conform căruia Spurs și-a asigurat serviciile jucătorului pentru următoarele 4 sezoane.
Dier a jucat 239 de meciuri pentru Tottenham și a reușit 11 goluri. De asemenea el este un jucător de bază și în echipa națională pentru care a bifat până acum 40 de selecții și alături de care a jucat la Campionatul Mondial din Rusia de acum 2 ani.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15