Tottenham a început cum nu se poate mai prost meciul de pe Olympic Stadium din Londra, iar Michail Antonio a deschis scorul încă din minutul 5, aceea fiind și singura reușită a primei reprize. Imediat după pauză, "ciocănarii" și-au dublat avantajul prin Jesse Lingard, jucător care și-a regăsit forma de când a fost împrumutat de la Manchetser United.
Lucas Moura a redus din diferență în minutul 64, dar Tottenham nu a mai avut forța să egaleze, deși a beneficiat de ocazii bune pe final. Astfel, formația lui Mourinho rămâne pe locul 8 în Premier League, cu 36 de puncte, 9 mai puține decât adversara de astăzi, care a urcat pe locul 4, ultimul care duce în Champions League.

Mourinho a atins 3 recorduri negative după înfrângerea lui Tottenham cu West Ham

Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Aceasta a fost cea de-a 5-a înfrângere a lui Tottenham în ultimele 6 partide din Premier League. Niciodată o echipă antrenată de Mourinho nu a obținut doar 3 puncte din 6 partide consecutive în campionat.
Dar acesta nu este singurul record negativ atins de portughez. Partida cu West Ham a fost a 50-a la care Moutinho a stat pe banca lui Tottenham în Premier League. În total, londonezii au adunat 81 de puncte, ceea ce reprezintă un alt punct minim în cariera lusitanului.
Ca o comparație, în cele 2 mandate la Chelsea, echipa lui Mourinho a obținut de fiecare dată peste 100 de puncte. La Real Madrid a luat 123 de puncte, iar la Inter 113. Chiar și în mandatul deloc reușit la Manchester United, Mourinho a câștigat 95 de puncte în primele 50 de jocuri în Premier League, astfel că performanța de la Tottenham este una foarte slabă.
Mai mult, West Ham a marcat golurile în minutul 5 și 47, ceea ce înseamnă că pentru prima dată în cariera lui Mourinho, echipa sa a primit gol în primele 5 minute ale fiecărei reprize.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48