Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, în cădere liberă! Cele 3 recorduri negative bifate de lusitan după îngrângerea cu West Ham

Nicu Savin

Publicat 21/02/2021 la 17:19 GMT+2

Tottenham a pierdut cu 2-1 contra lui West Ham United, iar formația lui Mourinho se îndepărtează tot mai mult de locurile care duc în Champions League. Acest eșec va fi și mai greu de digerat pentru antrenorul portughez care a bifat astfel mai multe recorduri negative din impresionanta sa carieră.

Mourinho und Tottenham unterliegen bei West Ham United

Credit imagine: SID

Tottenham a început cum nu se poate mai prost meciul de pe Olympic Stadium din Londra, iar Michail Antonio a deschis scorul încă din minutul 5, aceea fiind și singura reușită a primei reprize. Imediat după pauză, "ciocănarii" și-au dublat avantajul prin Jesse Lingard, jucător care și-a regăsit forma de când a fost împrumutat de la Manchetser United.
Lucas Moura a redus din diferență în minutul 64, dar Tottenham nu a mai avut forța să egaleze, deși a beneficiat de ocazii bune pe final. Astfel, formația lui Mourinho rămâne pe locul 8 în Premier League, cu 36 de puncte, 9 mai puține decât adversara de astăzi, care a urcat pe locul 4, ultimul care duce în Champions League.

Mourinho a atins 3 recorduri negative după înfrângerea lui Tottenham cu West Ham

Aceasta a fost cea de-a 5-a înfrângere a lui Tottenham în ultimele 6 partide din Premier League. Niciodată o echipă antrenată de Mourinho nu a obținut doar 3 puncte din 6 partide consecutive în campionat.
Dar acesta nu este singurul record negativ atins de portughez. Partida cu West Ham a fost a 50-a la care Moutinho a stat pe banca lui Tottenham în Premier League. În total, londonezii au adunat 81 de puncte, ceea ce reprezintă un alt punct minim în cariera lusitanului.
Ca o comparație, în cele 2 mandate la Chelsea, echipa lui Mourinho a obținut de fiecare dată peste 100 de puncte. La Real Madrid a luat 123 de puncte, iar la Inter 113. Chiar și în mandatul deloc reușit la Manchester United, Mourinho a câștigat 95 de puncte în primele 50 de jocuri în Premier League, astfel că performanța de la Tottenham este una foarte slabă.
Mai mult, West Ham a marcat golurile în minutul 5 și 47, ceea ce înseamnă că pentru prima dată în cariera lui Mourinho, echipa sa a primit gol în primele 5 minute ale fiecărei reprize.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo