Formația de pe St. James's Park l-a demis ieri pe Steve Bruce și, pentru moment, interimatul e asigurat de unul dintre secunzii acestuia. Clubul se află în discuții avansate cu Paulo Fonseca, dar portughezul are o concurență acerbă, în contextul în care noii patroni discută în paralel și cu alți antrenori importanți.
Pe lista șeicilor care au preluat gruparea engleză s-au aflat 3 dintre cei mai importanți tehnicieni din lume. Despre interesul pentru Conte și Zidane s-a scris încă de acum câteva zile, ambii spunând "pas" ofertelor de a prelua Newcastle.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17

Newcastle l-a ofertat pe Mourinho

Dar pe lista clubului din Premier League a fost și Mourinho, omul care a făcut acum aproape 20 de ani din Chelsea o forță în campionatul englez și în Europa. "Specialul" a dezvăluit că a fost contactat pentru a veni la Newcastle, dar a decis să rămână alături de proiectul demarat la Roma.
Plătit cu 7,5 milioane de euro pe an în Cetatea Eternă, portughezul probabil ar fi primit un salariu mai mult decât dublu pe St. James's Park, în contextul în care oficialii clubului i-au oferit lui Zidane 25 de milioane de euro/an pentru a veni la Newcastle.
"Să mă duc la Newcastle? Am decis să stau, nu voi pleca. Am semnat un contract pe 3 ani cu Roma și nu îmi voi lăsa baltă jucătorii", a dezvăluit Mourinho pentru Sky Sport Italia.
Newcastle este penultima în Premier League, dar probabil nu vor fi emoții privind retrogradarea, având în vedere investițiile pe care le vor face noii patroni în iarnă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22