Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, ofertă uriașă de ultimă oră pentru a pleca de la Roma. Anunțul făcut de "Special"

Cristian Mihală

Publicat 21/10/2021 la 07:55 GMT+3

Jose Mourinho a dezvăluit că a primit o ofertă de la Newcastle pentru a fi omul central care să construiască noul proiect. Deși cu siguranță că salariul ar fi fost unul extraordinar, "Specialul" a decis să rămână la Roma.

Jose Mourinho på vei inn til pressekonferansen før Europa conference league kampen mellom Bodø/Glimt og AS Roma

Credit imagine: NTB

Formația de pe St. James's Park l-a demis ieri pe Steve Bruce și, pentru moment, interimatul e asigurat de unul dintre secunzii acestuia. Clubul se află în discuții avansate cu Paulo Fonseca, dar portughezul are o concurență acerbă, în contextul în care noii patroni discută în paralel și cu alți antrenori importanți.
Pe lista șeicilor care au preluat gruparea engleză s-au aflat 3 dintre cei mai importanți tehnicieni din lume. Despre interesul pentru Conte și Zidane s-a scris încă de acum câteva zile, ambii spunând "pas" ofertelor de a prelua Newcastle.

Newcastle l-a ofertat pe Mourinho

Dar pe lista clubului din Premier League a fost și Mourinho, omul care a făcut acum aproape 20 de ani din Chelsea o forță în campionatul englez și în Europa. "Specialul" a dezvăluit că a fost contactat pentru a veni la Newcastle, dar a decis să rămână alături de proiectul demarat la Roma.
Plătit cu 7,5 milioane de euro pe an în Cetatea Eternă, portughezul probabil ar fi primit un salariu mai mult decât dublu pe St. James's Park, în contextul în care oficialii clubului i-au oferit lui Zidane 25 de milioane de euro/an pentru a veni la Newcastle.
"Să mă duc la Newcastle? Am decis să stau, nu voi pleca. Am semnat un contract pe 3 ani cu Roma și nu îmi voi lăsa baltă jucătorii", a dezvăluit Mourinho pentru Sky Sport Italia.
Newcastle este penultima în Premier League, dar probabil nu vor fi emoții privind retrogradarea, având în vedere investițiile pe care le vor face noii patroni în iarnă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo