Articol scris de Alex Ivan
Înaintea derby-ului de duminică dinte Tottenham și Chelsea, Jose Mourinho a vorbit despre așteptările conducerii “albaștrilor” din partea lui Frank Lampard. Portughezul susține că, spre deosebire de actualul tehnician al lui Chelsea, el a fost supus unei presiuni imense din partea șefilor de la club pentru a cuceri titlul în Premier League.
Formația de pe Stamford Bridge s-a clasat în stagiunea precedentă pe locul patru în campionat, ultimul care asigură prezența în Champions League, iar acest lucru a fost privit ca o performanță. În ciuda sumei de 250 de milioane de lire sterline cheltuită vara trecută pe transferuri, conducerea nu i-a setat lui Lampard ultimatum să cucerească titlul în Premier League.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17

Mourinho, nemulțumit de presiunea pusă pe echipa sa

Portughezul a afirmat că, în perioada în care el s-a aflat pe banca londonezilor, Chelsea își propunea să câștige campionatul în fiecare sezon. Acesta are aceeași părere și despre Ole Gunnar Solskjaer, de la care fanii nu se așteaptă să aducă titlul pe Old Trafford.Astfel, Mourinho și-a exprimat nemulțumirea față de presiunea pusă pe umerii elevilor săi.
“Când mă aflam la aceste cluburi (Chelsea și Manchester United) simțeam o presiune imensă. Acum, antrenorii de acolo nu trebuie să îndeplinească aceleași obiective. Puneți puțină presiune și pe ei și lăsați-ne pe noi în pace, să ne facem treaba”, a declarat Mourinho.

Lampard, răspuns ferm pentru Mourinho

Managerul lui Chelsea nu este de acord cu afirmațiile portughezului și susține că se află sub aceeași presiune ca orice alt antrenor.
“Ca antrenori, toți ne confruntăm cu presiune, nu doar Jose și cu mine, nu doar în Premier League. Jose a antrenat aici, la Chelsea, și înțelege foarte bine conceptul așteptărilor din partea conducerii. A fost și la Manchester United și cunoaște bine presiunea la care ești supus atunci când cheltuiești mulți bani pe transferuri. La Tottenham, Jose a construit o echipă fantastică și are la dispoziție jucători incredibili. Suntem amândoi în aceeași poziție. Vrem să avem succes și avem de îndeplinit obiective mărețe. Pentru asta, muncim zi de zi”, a subliniat Lampard.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15