Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea - Tottenham, derby-ul etapei în Premier League. Toate meciurile sunt în direct pe Eurosport

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/11/2020 la 16:47 GMT+2

Urmează un nou weekend plin de fotbal la Eurosport. Toate meciurile din etapa a-10-a din Premier League vor fi transmise în direct.

Frank Lampard și Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Crystal Palace - Newcastle (vineri 22:00)

Palace vine la meciul cu Newcastle după înfrângerea dureroasă de la Burnley. Dureroasă pentru că a pierdut cu una dintre principalele candidate la retrogradare și mai ales pentru că a făcut o partidă extrem de slabă. Palace arată dezolant fără Zaha pe teren, cel infectat cu coronavirus iar Steve Bruce și echipa sa vor căuta cu siguranță să profite de acest lucru în vizita lor la Londra.

Brighton - Liverpool (sâmbătă 14:30)

Liverpool a pierdut pe teren propriu în UEFA Champions League cu Atalanta după un meci nu tocmai strălucit. Echipa lui Klopp este însă, cel mai probabil, calificată oricum în optimi iar în partida de la Brighton pare să aibă un meci accesibil, numai bun pentru a ridica moralul jucătorilor. Salah va reveni, Jota va rămâne titular iar Fabinho va aduce siguranță în apărare. Criza accidentărilor de la Liverpool pare să nu aibă consecințe serioase deocamdată.

Manchester City - Burnley (sâmbătă 17:00)

Echipa lui Guardiola are nevoie ca de aer de o victorie. Și de una categorică. City a marcat până acum doar 10 goluri în opt meciuri, la fel de multe ca Dominic Calvert-Lewin. Este un început de sezon groaznic pentru Guardiola iar spaniolul este conștient că trebuie să înceapă să adune victorii cât mai curând. Dacă nu câștigi un meci acasă cu Burnley, este greu să emiți pretenții la titlu. Mai ales că cel mai probabil îl vom vedea pe Aguero titular din nou.

Everton - Leeds (sâmbătă 19:30)

Dominic Calvert-Lewin sau Patrick Bamford? S-ar putea spune că Leeds ar fi câștigat meciul cu Arsenal dacă finalizările lui Bamford ar fi fost mai precise iar englezul trebuie să-și calibreze acest aspect al jocului dacă Leeds vrea să aibă șanse reale la o clasare foarte bună în acest sezon. Everton pare să-și fi revenit după înfrângerile consecutive și pornește ca favorită clară, mai ales cu Calvert-Lewin, Richarlison sau James Rodriguez pe teren.

Southampton - Manchester United (duminică 16:00)

Southampton este o echipă destul de deschisă iar acest lucru ar putea fi pe placul elevilor lui Ole Gunnar Solskjaer. Însă să te bazezi pe contraatac în deplasare la Sfinți nu e neapărat un lucru remarcabil pentru o echipă ca United. Ole are nevoie ca echipa sa să domine meciurile și să-și impună autoritatea. Martial trebuie să-și revină. Dar mai ales, Soton trebuie să aibă grijă cu faulturile în careu.

Chelsea - Tottenham (duminică 18:30)

Din nou, Lampard vs Mourinho. Mai tentant va fi însă de urmărit cum va face față defensiva lui Chelsea, care arată mai bine de la un meci la altul, cu creativitatea lui Son și a lui Kane. Englezul a reușit să păcălească fundașii lui City prin retragerile sale în meciul direct, atrăgând după el oameni pentru a-i face loc lui Son. Va reuși același lucru cu Zouma și Thiago Silva? Pentru echipa lui Lampard, urmează un test imens.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport

program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo