Jose Mourinho visează să-l aibă în echipă din nou pe Sergio Ramos. Tehnicianul lui Tottenham urmărește îndeaproape cum decurg negocierile pentru prelungirea contractului lui Ramos pe Bernabeu. Fundașul în vârstă de 34 de ani, care a evoluat sub comanda lui Mourinho timp de trei sezoane, din 2010 până în 2013, a intrat în ultimul lui an de contract la Real Madrid.
Potrivit Evening Standard, citat de Daily Mail, Tottenham este una dintre potențialele destinații ale spaniolului care ia în considerare să plece de la campioana Spaniei la care a petrecut nu mai puțin de 15 sezoane. Mai multe cluburi de elită sunt cu ochii pe Sergio Ramos în această perioadă. Printre acestea se regăsește și campioana Franței, PSG, acolo unde fundașul ar urma să lucreze cu Mauricio Pochettino.

Sergio Ramos în Premier League, o variantă luată în calcul

Premier League
Pogba l-a făcut praf pe Mourinho: "Ăsta e lucrul cel mai ciudat la el. De neînțeles"
ACUM 10 ORE
Presa din Anglia transmite că Mourinho este foarte atent la ce se întâmplă cu contractul lui Ramos pe Bernabeu, asta pentru că-și dorește să aducă la Spurs un fundaș experimentat care să-i aducă un plus uriaș în defensivă, o mișcare pe care Chelsea a făcut-o în vară aducându-l pe Thiago Silva de la PSG.
Jose Mourinho l-a antrenat pe Ramos timp de trei ani în campionatul Spaniei. Lusitanul a ajuns la Real Madrid în mai 2010 și a plecat în mai 2013, după o înfrângere în Cupa Spaniei, 1-2 cu Atletico Madrid. Cu Real Madrid, portughezul de 57 de ani a câștigat o Cupă a Spaniei (2010-2011), un titlu în La Liga (2011-2012) și Supercupa Spaniei (2012).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Tottenham pregătește "debarcarea" lui Jose Mourinho! Cu ce antrenor de clasă vor negocia londonezii
IERI LA 09:28
Premier League
Son, aproape să plângă în direct, după eșecul cu United: "Știu că pare o nebunie să mă vedeți așa"
12/04/2021 LA 05:37