Ismaila Sarr a devenit unul dintre cei mai vânați jucători din Premier League, după începutul de sezon grozav, în care a marcat 4 goluri în 9 partide pentru gruparea de pe Vicarage Road.
Dacă granzii voiau să îl observe până în vară, sperând chiar în retrogradarea lui Watford, astfel încât să îl cumpere la un preț cât mai bun, Newcastle e pregătită să facă o ofertă de nerefuzat încă din iarnă, anunță Sportsmail.
Cotat la 27 de milioane de euro, fotbalistul african e exact genul de jucător pentru care noii patroni ai lui Newcastle îl doresc neapărat. Miliardarii arabi înțeleg că nu au acces la jucători world class, nefiind încă o forță, astfel că își vor canaliza energiile spre atragerea celor mai buni fotbaliști de la echipele mai slab cotate din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
În teorie, pierderea lui Sarr ar fi o lovitură pentru șansele lui Watford de a se salva, însă patronul Gino Pozzo este un om de afaceri abil. Știe că senegalezul nu le va garanta celor supranumiți "The Hornets" rămânerea în prima ligă engleză, iar reversul medaliei e unul crunt din punct de vedere al businessului: odată retrogradată, Watford va fi nevoită să îl vândă pe Sarr mult mai ieftin.
Ca atare, se pare că o ofertă în jurul valorii de 40 de milioane de euro ar fi suficientă pentru ca trupa lui Ranieri să renunțe la omul său numărul unu din ofensivă.
"Sarr e înspăimântător. E atât de rapid, nu am văzut în viața mea un asemenea jucător. Accelerația lui e fenomenală. Nu doar că e rapid și intră foarte ușor cu mingea în careu, dar și-a îmbunătățit enorm și finalizarea", a spus de curând portarul lui Watford, Ben Foster, despre coechipierul lui.
CITEȘTE ȘI:
SUPER-ATACANTUL PROMIS DE LAPORTA LUI XAVI PENTRU A SEMNA CU BARCELONA

Mihăilă era deja pe lista lui Watford

Valentin Mihăilă este jucătorul pe care Ranieri și-l dorește cel mai mult la Watford, anunță Serie B News. Italianul l-a urmărit foarte atent în a doua jumătate a sezonului trecut pe român, la Parma, și îl vede un fotbalist excelent, capabil să destabilizeze apărările adverse și să înscrie.
Ranieri crede că Mihăilă s-ar potrivi excelent în atacul nou-promovatei în Premier League și era pregătit să îi facă o ofertă generoasă Parmei încă dinainte ca Newcastle să își manifeste interesul pentru Sarr. Acum, în măsura în care senegalezul ar ajunge pe St.James' Park, pare doar o chestiune de timp până când fostul jucător al Craiovei se va transfera în cel mai puternic campionat din lume.
În vară, oficialii italienilor retrogradați în Serie B au refuzat orice propunere pentru Man și Mihăilă, considerându-i esențiali pentru revenirea echipei în prima ligă. Dar debutul noii stagiuni a fost unul de coșmar pentru formația de pe Ennio Tardini, care ocupă în prezent abia locul 13 în Serie B. Evident, s-au scurs doar 10 runde din noul sezon, dar presa din Cizmă estimează că, dacă în perioada de mercato din iarnă gruparea condusă de Enzo Maresca nu va avea șanse clare la promovare, se va renunța la jucătorii cu oferte bune.
În vârstă de 21 de ani, Mihăilă a ajuns în Italia în 2020 și are o cotă de piață de 8,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt. El a reușit 2 goluri și un assist în noua stagiune, în 9 partide bifate pentru Parma.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Premier League
Ranieri, făcut praf de un fost jucător: "Totul a fost mizerabil. Ne antrenam ca și copiii"
22/07/2022 LA 13:59