Nuno Espirito Santo nu a fost opțiunea numărul unu pentru oficialii lui Tottenham, dar portughezul a fost ales în cele din urmă, după ce negocierile cu mai mulți antrenori cu nume au eșuat din varii motive.
Astfel, fostul antrenor al lui Wolverhampton se pregătește de debutul său pe banca londonezilor, care vor juca sâmbătă primul amical din pre-sezon, cu Leyton Orient, formația din League Two (Liga a 4-a din Anglia).
Astăzi, lusitanul a susținut prima sa conferință de presă în calitate de antrenor al lui Tottenham și nu a putut evita întrebarea care le dă cele mai mari bătăi de cap fanilor echipei: va rămâne sau nu Harry Kane la Spurs. Atacantul le-a transmis șefilor clubului că ar vrea să plece
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09
Fără a putea oferi un răspuns elocvent, Nuno Espirito Santo a îndemant la calm, indicând că atacantul este încă sub contract cu echipa și că speranțele sale sunt de a-l avea sub comandă pe acesta în noul sezon.
"Harry este jucătorul nostru, punct. Nu este nevoie să vorbim despre nimic altceva. Acum este momentul ca Harry să-și recupereze energia, să se odihnească. Când va veni, vom avea timp să vorbim. Vom avea conversații bune, dar acum este momentul ca Harry să se odihnească și să se pregătească pentru ceea ce urmează. Și aștept cu nerăbdare să se alăture grupului și să începem să lucrăm împreună.", a declara Nuno Espirito Santo, citat de football-london.com.

Nuno Espirito Santo: "Vrem să-i facem pe fanii noștri mândri"

Antrenorul portughez nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a se acomoda cu noii săi jucători, dar s-a declarat foarte încântat de aceștia. În privința obiectivelor pe termen scurt, managerul de 47 de ani a menționat că va încerca să creeze o atmosferă bună la echipă, astfel încât fanii să fie mulțumiți de ceea ce vor vedea la debutul noului sezon.
"Acum trebuie să pregătim jucătorii în ceea ce privește condiția fizică, în ceea ce privește mentalitatea, concentrarea și abia apoi să ne focusăm asupra stilului de joc și a elementelor tactice. În aceste două săptămâni jucătorii au fost grozavi.
Ceea ce vrem este să-i facem pe fanii noștri mândri, să-i facem să se bucure de jucătorii lor, să-și iubească jucătorii. Acesta este obiectivul nostru, să creăm o atmosferă bună, să ajutăm jucătorii pe tot parcursul sezonului și în fiecare moment. Cred că se vor bucura. Iată ce le spun jucătorilor: "Să ne bucurăm de noi înșine". Fotbalul nostru trebuie să fie reflectarea în oglindă a ceea ce facem la antrenament și sunt total sigur că fanii vor fi mulțumiți.", a adăugat portughezul.
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
27/09/2022 LA 11:26
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16