Manchester City se află într-o formă fantastică, având 17 victorii din 21 de partide jucate până acum în Premier League. Dacă Chelsea și Liverpool remizează azi (ora 18:30, în direct pe Eurosport 1), "cetățenii" vor avea un avans de 10 puncte față de trupa lui Tuchel și de 11 față de echipa lui Klopp.
În aceste condiții, casa de pariuri Betfred a decis să onoreze deja pariurile puse la începutul sezonului pe titlul cucerit de City, considerând că formația de pe Etihad nu mai poate fi ajunsă.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 20 ORE
CHELSEA ÎL VINDE PE LUKAKU LA O RIVALĂ! ABRAMOVICH I-A DAT MÂNĂ LIBERĂ LUI TUCHEL, CARE I-A GĂSIT DEJA ÎNLOCUITOR

De ce sunt onorate pariurile pe titlu, pentru City

La o primă vedere, decizia pare una hazardată, având în vedere că urmăritoarele sunt foarte puternice, iar situația COVID-19 poate să schimbe fundamental dinamica din Premier League. Totuși, în condiții normale, City e clar mare favorită, pe lângă avansul substanțial avut trupa lui Guardiola având cel mai puternic și echilibrat lot. Practic, în afară de eventualele absențe ale lui Ruben Dias și Kevin De Bruyne, orice jucător poate fi înlocuit cu ușurință de stafful tehnic.
Hotărârea Betfred de a plăti de acum pariurile are în vedere în primul rând promovarea, și raportul risc vs recompensă. Pe de-o parte cei care au pariat vor rămâne fideli acestei case de pariuri știind că pot primi suma aferentă câștigului înainte, fără ca predicția să fi ieșit. Pe de alta, această hotărâre a fost preluată de toate siteurile mari din Marea Britanie, reprezentând un capital de imagine imens.
De altfel, vestea a ajuns chiar și la urechile lui Guardiola, care a fost întrebat ieri, după victoria cu Arsenal, pe marginea subiectului. Evident, Pep e convins că titlul încă nu e jucat și a glumit pe seama inițiativei Betfred.
"Am câștigat titlul deja? Dați-mi-l atunci! Să fim campioni acum și să plecăm o jumătate de an în vacanță în Maldive, nu ar fi rău. Evident, nimeni nu ne va oferi acum titlul. Mai sunt 51 de puncte și ne așteaptă meciuri tari", a spus Guardiola.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
IERI LA 15:42
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32