Evoluțiile lui Lukaku nu au fost cele mai bune, în contextul în care fostul vârf al lui Inter venea după cea mai bună stagiune a carierei. Grație evoluțiilor sale, formația nerazzurră a câștigat titlul, întreupând hegemonia lui Juve, însă problemele financiare de pe Meazza l-au făcut să aleagă Chelsea, care a plătit peste 100 de milioane de euro pentru a-l readuce pe Stamford Bridge.
Acum, înainte de trecerea în noul an, Lukaku a declarat că nu e fericit la Chelsea și că își dorește să se întoarcă la Inter. Evident, nu e vorba de un transfer acum, în contextul în care italienii nu își permit să facă un asemenea efort financinar, ci doar de o dorință pentru viitor a belgianului. Interviul pentru Sky Sport a fost foarte prost primit de Tuchel, acesta decizând să îl scoată din lot pe Lukaku, pentru partida atât de importantă cu Liverpool.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
MARIO BALOTELLI SURPRINDE DIN NOU: CRISTIANO RONALDO NU ARE LOC ÎN ECHIPA LUI. ANTONIO CASSANO, ÎN SCHIMB, DA!

Nu mai e cale de împăcare între Tuchel și Lukaku

Tehnicianul german i-a reproșat că a acordat un interviu fără a avea acceptul clubului, ceea ce se specifică clar în regulamentul de ordine interioară, dar s-a declarat foarte dezamăgit de faptul că un fotbalist profesionist, pe care s-a plătit o sumă imensă, poate face astfel de declarații, care să pună în lumină proastă clubul și să strice atmosfera în vestiar.
Conform Daily Mail, discuția dintre cei doi nu ar fi fost deloc una în termeni calmi, Lukaku considerând în continuare că nu are vreo vină și că are libertatea de a spune ce gândește.
Ca atare, vârful nu e în lot pentru partida cu Liverpool, dar și viitorul lui e sub semnul întrebării. Se pare că Tuchel a vorbit deja cu Abramovich, patronul rus fiind la rândul său dezamăgit și transmițându-i managerului că are toată susținerea lui pentru a lua decizia pe care o consideră potrivită.

Lukaku, pe lista de transferuri, Vlahovic devine marea țintă a lui Chelsea

Presa din Italia susține că Chelsea a abordat-o deja pe Fiorentina pentru transferul lui Dușan Vlahovic, puștiul minune sârb.
Acesta nu va mai rămâne la Firenze, după ce a refuzat propunerea oficialilor viola de a-și prelungi contractul (ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din istoria grupării). Pentru a nu risca să îl vândă gratis, Fiorentina e dispusă la negocieri, Juventus, dar și alte formații mari din Premier League tatonând terenul pentru aducerea tânărului de 21 de ani, care a marcat 32 de goluri în 2021, doar în campionat (în ultimii 60 de ani, doar Ronaldo a marcat mai mult în Serie A, într-un an calendaristic, 33 de goluri).
Chelsea e gata să facă orice sacrificiu pentru a-l lua, urmând să plătească o bună parte din banii obținuți pe cedarea lui Lukaku. Vârful belgian era dorit de Juventus, dar el însuși a spus că nu se va întoarce în Serie A la altă echipă decât la Inter, club pe care îl are în inimă. Ca atare, salvarea lui Lukaku va veni, foarte probabil, de la Antonio Conte, tehnicianul sub comanda căruia a dat cel mai bun randament.
Italianul a spus, de la revenirea în Premier League, pe banca lui Spurs, că Lukaku nu e folosit în sistemul potrivit pentru calitățile sale și, cu siguranță având în vedere circumstanțele, acum e gata să îi ofere o mână de ajutor. Conte însuși voia un atacant lângă Kane, discutându-se chiar de Vlahovic, dar, odată pus pe lista de transferuri, Lukaku nu poate fi ratat de Tottenham.
Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal | Tuchel, înainte de a decide scoaterea din lot a lui Lukaku.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42