În timpul unei discuții cu Thierry Henry pe pagina de Instagram a Puma Football, Mario Balotelli a fost rugat să alcătuiască echipa lui ideală. Charismaticul atacant a inclus doi dintre foștii coechipieri în Premier League, Yaya Toure cu care a jucat la Manchester City și Steven Gerrard, alături de care evoluat la Liverpool.
Mario Balotelli nu a găsit loc în primul lui "11" pentru Cristiano Ronaldo, cu toate că portughezul a fost o adevărată mașină de goluri în ultimii 15 ani.
Premier League
Rafa Benitez nu este de acord cu comparațiile între echipa sa de la Liverpool și cea din prezent
ACUM 12 MINUTE

Cristiano Ronaldo nu are loc în echipa lui Mario Balotelli

Așa cum remarcă și Daily Mail, cumva deloc surprinzător, există o puternică influență italiană în echipa lui Balotelli, fiind incluși jucători prceum Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo și Antonio Cassano.
Echipa ideală a lui Mario Balotelli:
  • Julio Cesar; Maicon, Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Maxwell; Andrea Pirlo, Steven Gerrard, Yaya Toure, Antonio Cassano; Lionel Messi, Ronaldo
Alături de patru italieni au intrat și patru brazilieni: Julio Cesar, Maicon, Maxwell și legendarul atacant Ronaldo. Comentând despre echipa sa, Balotelli a spus: "Pirlo îți garantează zece goluri pe an, Yaya le poate face pe toate. Cred că este o echipă bună, deși te-am lăsat pe tine în afară (n.r. cu referire la Henry), l-am lăsat afară și pe Ronaldo (n.r. Cristiano)".
Balotelli nu l-a inclus pe starul lui Manchester United, dar a reușit să găsească un loc pentru Lionel Messi.
Mario joacă în prezent pentru Adana Demirspor în Turcia și a reprezentat zece cluburi diferite de-a lungul unei cariere care a inclus multe momente controversate.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Manchester City pregătește un nou transfer! Pe ce fundaș din Premier League a pus ochii Guardiola
ACUM 5 ORE
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 20 ORE