Plecarea lui Kun Aguero lasă un gol important în lotul campioanei Angliei. În acest sezon, echipa a jucat marea majoritate a meciurilor sale, inclusiv finala Ligii Campionilor, fără un "9" clasic, iar Guardiola consideră că aceasta este o poziție care trebuie ocupată.
Mai mult, preşedintele lui City, Khaldoon Al Mubarak, a confirmat că echipa va fi întărită în această perioadă de mercato, promiţându-le fanilor o mutare de vis. "Pierdem o legendă a clubului prin plecarea lui Sergio Aguero. Rămâne un gol foarte greu de umplut, dar sunt încrezător că vom găsi jucătorul potrivit pentru a îi lua locul. Există și alte poziții în cadrul grupului unde, evident, este nevoie de investiții. Nu vom face multe transferuri, nu este vorba de numere, ci de calitate. Cred că avem o echipă fenomenală. Nu câștigi Premier League și nu ajungi în finala Ligii Campionilor dacă nu ai o echipă incredibilă. Vom aduce calitate în echipă în câteva poziții cheie. Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul anilor este că trebuie să aduci constant talent în echipă. Să reîmprospătezi lotul. Mai ales când ești la un nivel înalt, când ești în vârf. După ce ai câștigat campionatul, nu este momentul să te așezi și să fii mulțumit cu ce ai realizat. Aceasta ar fi, de fapt, cea mai mare greșeală. Este momentul să transmiți un mesaj puternic, acela că nu te mulțumești doar cu atât", a fost mesajul președintelui lui City.

Oferta lui Manchester City pentru Kane

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Potrivit Daily Mail, City e gata să facă o ofertă pentru Kane, care cu greu poate fi refuzată de Tottenham. Vârful şi-a manifestat deja intenţia de a pleca de la clubul londonez, dezamăgit că echipa nu se poate lupta pentru vreun trofeu. Ajuns la 27 de ani, golgheterul celui mai puternic campionat din lume vrea să câştige titluri şi ştie că, independent de sentimentele sale pentru Spurs, acest lucru nu va fi posibil la Londra.
Daniel Levy e însă un negociator feroce şi, din această cauză, City pregăteşte o ofertă care cu greu poate fi refuzată. Astfel, Sterling şi Gabriel Jesus vor fi folosiţi ca monedă de schimb pentru aducerea căpitanului naţionalei Angliei. Din punct de vedere al cifrelor, oferta e una care ar trebui să fie pe placul lui Levy, un om obsedat de ideea de profit. Kane e cotat la 120 de milioane de euro, în timp ce fotbaliştii lui City au cote de piaţă cumulate de 150 de milioane de euro (Sterling - 90, Jesus - 60).
Spurs ar aduce astfel doi titulari în lotul care cel mai probabil va fi antrenat sezonul viitor de Conte. O ofensivă formată din Son, Jesus şi Sterling e una capabilă să poarte atacuri fulger, o strategie folosită extrem de eficient de tehnicianul italian care a câştigat titlul cu Inter, în Serie A.
Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret. Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei | Harry Kane
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49