În 2005, familia Glazer cumpăra clubul de pe Old Trafford pentru suma de 1 miliard de euro și se părea că afacerea va deveni una extrem de profitabilă. Trei ani mai târziu, United, care domina fotbalul englez, cucerea și Liga Campionilor, astfel că businessul era unul perfect.
Doar că, odată cu retragerea lui Alex Ferguson, arhitectul revenirii lui United în prim planul fotbalului mondial, a urmat declinul. Deși s-au pompat mai mult de 700 de milioane de euro în transferuri, doar în ultimii 5 ani, United e pe buza prăpastiei. A ratat prezența în Champions League, iar sezonul în curs nu e menit să le aducă mai multe speranțe fanilor.
Deja sponsorul principal, Chevrolet, a refuzat să prelungească contractul de 450 de milioane de lire, astfel că lucrurile sunt cum nu se poate mai rele pentru familia Glazer.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 6 MINUTE
În acest context, Mohammed Bin Salman a făcut o nouă ofertă pentru familia Glazer, după ce primele două au fost refuzate. De această dată, prințul Arabiei Saudite a oferit 3 miliarde de euro, anunță The Mirror, și nu e exclus ca în curând să se ajungă la un numitor comun.
Din datele obținute de jurnaliștii sursei citate, familia Glazer ar fi dispusă să vândă, pentru prețul corect. Iar Mohammed Bin Salman pare a avea resurse "nelimitate", în condițiile în care se spune că averea totală a membrilor familiei regale s-ar învârti în jurul valorii de 850 de miliarde de euro.

Kevin Glazer renunță la acțiuni

Kevin Glazer, unul dintre cei șase frați Glazer care au preluat Manchester United după moartea tatălui lor Malcolm Glazer, își va vinde acțiunile de la clubul englez, conform informațiilor The Sun.
Manchester United se află pe locul 12 în actualul sezon cu doar nouă puncte după opt etape. Echipa antrenată de Solskjaer va da piept astăzi de la 18:30 în direct pe Eurosport 1 cu Liverpool, liderul la azi din campionat și campioana Europei. Meciul va fi precedat de Premier League Show de la 17:30.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM O ZI
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI