Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Liverpool a anunţat al 3-lea transfer al verii!: Calvin Ramsay Klopp: "Sunt fericit"

Cristian Mihală

Publicat 19/06/2022 la 15:02 GMT+3

Liverpool a anunţat oficial transferul lui Calvin Ramsay, de la Aberdeen. În schimbul fundaşului dreapta care va veni pe post de rezervă la Trent Alexander-Arnold, "cormoranii" au plătit 4 milioane de lire + bonusuri.

Calvin Ramsay of Aberdeen at full time of a cinch Premiership match between Aberdeen and St Mirren at Pittodrie, on May 15, 2022, in Aberdeen, Scotland.

Credit imagine: Getty Images

"Calvin e un talent imens, are un potenţial imens. Are doar 18 ani, e atletic, deştept şi deţine abilităţi tehnice bune. Sunt fericit", a spus Klopp după semnarea fundaşului dreapta.

Cine e Calvin Ramsay, al 3-lea transfer al verii pentru Liverpool

Calvin Ramsay este al treilea transfer al lui Liverpool în această vară, după ce lotul "cormoranilor" a fost întărit cu Darwin Nunez (record absolut în istoria grupării de pe Anfield, Benfica urmând a primi 100 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri) şi cu Fabio Carvalho, de la Fulham.
După ce a dat lovitura cu Robertson, în banda stângă, Klopp e pregătit să facă din alt scoțian marele său pariu. La doar 18 ani, Calvin Ramsay va accepta statutul de rezervă pentru Alexander-Arnold, în următoarele sezoane, dar cu siguranță își dorește să se impună în primul "11" al lui Liverpool.
Produs al lui Aberdeen, fundașul dreapta de 18 ani a "explodat" în sezonul recent încheiat, când, în preliminariile Confernce League, a reușit 4 pase decisive în 6 partide jucate. Și în campionat a avut prestații excelente pentru vârsta sa, reușind 1 gol și 5 assisturi în cele 22 de meciuri jucate.
Cota lui încă e una scăzută, având în vedere vârsta și clubul de proveniență, iar Klopp a beneficiat la maximum de acest lucru. Astfel, Liverpool va plăti 4 milioane de lire pentru un fotbalist cu un potențial uriaș, urmând ca Aberdeen să mai primească 2 milioane, sub formă de bonusuri, în următorii ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo