"Calvin e un talent imens, are un potenţial imens. Are doar 18 ani, e atletic, deştept şi deţine abilităţi tehnice bune. Sunt fericit", a spus Klopp după semnarea fundaşului dreapta.

Cine e Calvin Ramsay, al 3-lea transfer al verii pentru Liverpool

Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
ACUM 28 MINUTE
Calvin Ramsay este al treilea transfer al lui Liverpool în această vară, după ce lotul "cormoranilor" a fost întărit cu Darwin Nunez (record absolut în istoria grupării de pe Anfield, Benfica urmând a primi 100 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri) şi cu Fabio Carvalho, de la Fulham.
După ce a dat lovitura cu Robertson, în banda stângă, Klopp e pregătit să facă din alt scoțian marele său pariu. La doar 18 ani, Calvin Ramsay va accepta statutul de rezervă pentru Alexander-Arnold, în următoarele sezoane, dar cu siguranță își dorește să se impună în primul "11" al lui Liverpool.
Produs al lui Aberdeen, fundașul dreapta de 18 ani a "explodat" în sezonul recent încheiat, când, în preliminariile Confernce League, a reușit 4 pase decisive în 6 partide jucate. Și în campionat a avut prestații excelente pentru vârsta sa, reușind 1 gol și 5 assisturi în cele 22 de meciuri jucate.
Cota lui încă e una scăzută, având în vedere vârsta și clubul de proveniență, iar Klopp a beneficiat la maximum de acest lucru. Astfel, Liverpool va plăti 4 milioane de lire pentru un fotbalist cu un potențial uriaș, urmând ca Aberdeen să mai primească 2 milioane, sub formă de bonusuri, în următorii ani.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Premier League
Salah cere un salariu colosal pentru a rămâne la Liverpool, iar "Cormoranii" sunt gata să-l vândă
25/06/2022 LA 07:01