Formația de pe Anfield a făcut cel mai scump transfer din istoria sa, aducându-l pe atacantul uruguayan de 22 de ani, Darwin Nunez pentru o sumă record: 75 de milioane de euro ficși și alte 25 de milioane de euro în funcție de performanțele jucătorului și al echipei.
Mutarea era ca și realizată de mai multe zile, dar părțile au avut câteva mici detalii de pus la punct. Odată acestea rezolvate, mutarea s-a oficializat, lucru recunoscut de clubul lusitan.
Premier League
Cel mai curtat fotbalist din lotul lui Klopp a semnat! Unde va juca în următorii 4 ani
IERI LA 14:23
34 de goluri în 41 de meciuri a marcat Darwin Nunez sezonul trecut în toate competițiile (inclusiv 6 goluri în Champions League). În campionat a avut o rată de un gol la 74 de minute jucate, clasându-l între cei mai prolifici jucători din Europa la acest capitol.

Dorit și de United, Darwin Nunez a ales Liverpool

Darwin Nunez a fost și pe lista lui Manchester Untied, Ten Hag dorindu-l neapărat pe Old Trafford, dar vârful sud-american a refuzat propunerea venită de pe Old Trafford. Klopp a discutat de mai multe ori cu el și l-a convins cu proiectul pe care îl are. În plus, faptul că Liverpool joacă în Liga Campionilor a fost un alt detaliu extrem de important în alegerea atacantului. Nu în ultimul rând, se pare că Edinson Cavani, conaționalul său, i-a transmis că lucrurile sunt departe de a fi ideale la Manchester, club pe care el îl părăsește în această vară.
Ca atare, Liverpool nu a avut emoții în lupta cu United, astfel că fanii "cormoranilor" vor avea un nou uruguayan idol, după ce Luis Suarez a scris istorie în atacul clubului de pe Anfield. Darwin Nunez va semna pe 6 ani, după ce va fi efectuat azi controlul medical.
Sud-americanul a părăsit de câteva zile cantonamentul naționalei, ajungând deja în Spania, de unde azi se va îmbarca la bordul unui avion care îl va duce la Liverpool.
Odată cu semnarea lui Darwin Nunez, Sadio Mane a primit undă verde pentru a se transfera la Bayern. E de așteptat ca bavarezii să vină azi cu o a treia ofertă - cifrată la aproximativ 40 de milioane de euro -, după ce precedentele două tentative de a-l lua pe senegalez au fost etichetate drept "o glumă" de conducerea de pe Anfield.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
IERI LA 11:51
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42