Tratat cu aversiune de fani încă din vară, când i-a luat locul lui Ancelotti pe banca lui Everton, din cauza trecutului pe Stamford Bridge, Rafa Benitez a rezistat doar ceva mai mult de 6 luni la cârma "caramelelor".
Trupa de pe Goodison a ajuns să fie în pericol real de retrogradare, chiar dacă în ultimii 6 ani a investit peste jumătate de miliard în transferuri, mai mult decât rivala Liverpool. Evident, Benitez nu e total responsabil pentru ce s-a întâmplat în această stagiune - a avut foarte mulţi absenţi, inclusiv golgheterul Calvert-Lewin -, dar e limpede că o echipă cu asemenea ambiţii nu poate să aibă încredere oarbă într-un antrenor care a dus-o în preajma locurilor retrogradabile.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
CITEŞTE ŞI:
SE "TREZEŞTE" LIVERPOOL! KLOPP E GATA SĂ PLĂTEASCĂ O SUMĂ IMPRESIONANTĂ PENTRU "FIRMINO AL FRANŢEI"

Everton a confirmat despărţirea de Rafa Benitez. Vine Lampard?

Oficialii lui Everton au confirmat azi că au ajuns la un numitor comun cu fostul tehnician de la Inter, Real sau Chelsea privind rezilierea contractului. Totodată, şefii de pe Goodison i-au anunţat pe fani că "vom veni cu informaţii despre viitorul antrenor, imediat ce vom ajunge la un acord cu acesta".
În presa din Anglia se vehiculează deja varianta Frank Lampard, tehnician care nu a mai antrenat pe nimeni de un an, de când s-a despărţit de Chelsea. Lampard dă mult credit tinerilor şi poate construi o echipă, dar în perioada petrecută pe Stamford Bridge a arătat că are mari carenţe pe faza defensivă. Adică exact acolo unde "caramelele" suferă cel mai mult în acest moment.
Rafa Benitez o lasă pe Everton pe locul 16 în clasament, la doar 6 puncte de prima echiă care retrogradează, Norwich.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22