Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Romelu Lukaku e jucătorul lui Chelsea! Sumă de transfer record pentru belgian

Irina Aldea

Actualizat 12/08/2021 la 20:42 GMT+3

E oficial! Romelu Lukaku e jucătorul lui Chelsea. Clubul englez a ajuns la un acord final cu Inter Milano.

Romelu Lukaku

Credit imagine: facebook

Transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea a devenit azi o certitudine. Atacantul belgian a efectuat în urmă cu trei zile prima parte a vizitei medicale, iar azi s-a concretizat negocierea dintre Inter și Chelsea. Belgianul a semnat cu gruparea din Londra pe cinci sezoane.
Inter va încasa 115 milioane de euro în schimbul belgianului, suma care va deveni de departe cea mai mare primită vreodată de campioana Italiei pe un jucător. Zlatan Ibrahimovic era primul în acest top, transferul său la Barcelona aducând în vistieria nerrazzurrilor 70 de milioane de € în 2009.
picture

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Romelu Lukaku este oficial noul jucător al lui Chelsea

De asemenea, transferul lui Lukaku reprezintă un record absolut și pentru Chelsea privind suma de transfer. Cel mai scump jucător care a ajuns vreodată pe Stamford Bridge până la Lukaku era Kai Havertz, care a costat-o pe campioana Europei 80 de milioane de € în vara trecută.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1
"Sunt foarte fericit, recunoscător că revin la acest club minunat. Am susținut Chelsea încă de când eram copil. Felul în care clubul se dezvoltă îmi place și mi se potrivește, mai ales după aventura din Serie A. Această oportunitate vine la momentul potrivit pentru mine. Simt că putem avea mult succes împreună", a fost mesajul lui Lukaku.
Cotat în prezent la 100 de milioane de euro, Lukaku a mai evoluat la Chelsea între 2011 și 2014. Londonezii l-au vândut la acea vreme la Everton. Acolo, Lukaku a avut o ascensiune uriașă în joc și a atras privirile tuturor.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo