Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ozil, Arsenal, plecare

Ion Alexandru

Actualizat 13/08/2020 la 12:37 GMT+3

Mesut Ozil este cel mai bine plătit jucător de la Arsenal, dar nu intră în planurile lui Arteta. Mijlocașul german a explicat de ce nu a acceptat șă-și micșoreze salariul de 20 de milioane de euro pe an și de ce nu vrea să plece de la Arsenal.

Mesut Ozil, supărat că nu a fost inclus de Arsenal în lotul pentru Premier League

Credit imagine: Getty Images

Mesut Ozil este sub presiune la Arsenal! Mijlocașul care a cucerit titlul mondial cu Germania nu vrea să plece și nici să-și micșoreze salariul. Ozil mai are un an de contract cu gruparea din nordul Londrei.
Arsenal le-a cerut jucătorilor să accepte o reducere a salariilor din 2020 cu 12.5%. Mesut Ozil a refuzat!
"Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne taie salariile. Toți am spus inițial că suntem de acord, dar când am întrebat unde se duc banii conducerea nu a știut să ne dea un răspuns. Am fost grăbiți să acceptăm o variantă neclară și eu nu pot lua decizii importante așa" a spus Ozil pentru The Athletic.

Mesur Ozil: "Vor să mă distrugă!"

Ozil are 31 de ani si spune că se gândește la familia sa, dar și acțiunile caritabile pe care le conduce.
"Toată această agitație este făcută de oamenii care vor să mă distrugă de do ani. Sunt mulți care vor să mă vadă jos și spera ca fanii să ajungă să mă urască" a continuat Ozil.
Mesut Ozil în deplasarea de la Southampton
Arteta a insistant că excluderea lui Ozil din meciurile jucate de Arsenal după lockdown nu are nici o legătură cu refuzul său de a-și micșora salariul. De altfel, Ozil a fost titular în primele 10 meciuri ale managerului spaniol pe Emirates. JUcătorul german soune că vrea să-ți încheie la Londra contractul scadent în vara anului viitor.
picture

Regii paselor de gol. Cine e mai bun între Messi, Ozil, Ronaldo, Suarez și Muller

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo