Pablo Mari s-a declarat extrem de entuziasmat în privința transferului său pe Emirates, unde speră să se lupte din nou pentru trofee, alături de echipa pregătită de Mikel Arteta.
Spaniolul a vorbit despre întâlnirea sa cu Liverpool, din finala Campionatului Mondial al Cluburilor, câștigat de "cormorani" în fața lui Flamengo, scor 1-0, în luna decembrie. Pablo Mari a lăudat forma excelentă în care se află Liverpool, în special cea a atacanților liderului din Premier League:
"Am jucat contra lui Liverpool la finalul anului trecut și, trebuie să recunosc, că a fost o experiență extroardinară. Întotdeauna este minunat să joci împotriva unui club uriaș, iar eu cred că eu și colegii de la Flamengo ne-am descurcat foarte bine.Liverpool are jucători indredibili, dar trebuie să ne amintim faptul că, la finalul zilei, și ei sunt oameni, la fel ca și noi.
Premier League
OFICIAL | Arsenal a reușit primul transfer al iernii! Fundașul care vine să-i ajute pe "tunari"
28/01/2020 LA 07:18
La momentul actual, Arsenal are o echipă fantastică cu jucători de top. Acesta este fotbalul, trebuie să te lupți la fel împotriva oricărei echipe, indiferent că este Liverpool sau oricare altă echipă din lume. Am mare încredere în noua mea echipă și sunt sigur că ne vom descurca excelent.", a spus Pablo Mari.
https://i.eurosport.com/2020/01/29/2765145.jpg
Sursa: arsenal.com

Pablo Mari, primul transfer al lui Arsenal din această iarnă

După o serie de negocieri intense între cele două cluburi, Arsenal a reușit în cele din urmă să-l aducă pe Pablo Mari, un fundaș de care formația din Premier League avea foarte mare nevoie.
"Pablo Mari va evolua la Arsenal, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.", este mesajul postat de "tunari" pe contul de Twitter.
"Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și sunt extrem de fericit că voi juca aici. Aștept cu nerăbdare primul meu meci. Când impresarul mi-a spus că Arsenal este interesată de mine, m-am simțit incredibil. Îmi propun să muncesc din greu la antrenamente și să-mi ajut echipa în drumul către victorie. Îmi doresc foarte mult să fac performanță aici, la Arsenal.", a fost prima reacție a lui Pablo Mari.
5 milioane de euro au plătit cei de la Arsenal pentru aducerea lui Pablo Mari, singurul spaniol din istorie care a câștigat Copa Libertadores. În cazul în care "tunarii" se vor hotărâ să-l cumpere definitiv pe Pablo Mari după expirarea împrumutului, vor fi nevoți să le achite suma de 9,5 milioane de euro celor de la Flamengo.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
IERI LA 06:40
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24