Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patrick Vieira a ajuns la un acord cu Crystal Palace! Anunțul momentului în Premier League

Nicu Savin

Publicat 29/06/2021 la 15:55 GMT+3

Patrick Vieira va fi noul antrenor al celor de la Crystal Palace. Conform presei britanice, francezul care a scris istorie în tricoul lui Arsenal în Premier League și-a dat acordul și în scurt timp va semna contractul cu gruparea londoneză.

Patrick Vieira

Credit imagine: Getty Images

Crystal Palace este de săptămâni bune în căutarea unui nou antrenor, după ce Roy Hodgson a decis să se retragă la finalul stagiunii trecute.
Frank Lampart a fost prima opțiune a grupării de pe Selhurst Park, dar fostul manager al celor de la Chelsea a refuzat propunerea. Ulterior, Nuno Espirito Santo a apărut pe lista londonezilor, dar nici cu fostul antrenor de la Wolverhampton nu s-a ajuns la un acord.
Săptămâna trecută, presa engleză a scris că Lucien Favre a fost aproape de a semna cu Palace, dar negocierile s-au împotmolit în ultimul moment.

Patrick Vieira s-a înțeles cu Crystal Palace

Ca atare, șefii lui Crystal Palace au ajuns la varianta Patrick Vieira. Potrivit Sky Sports cele două părți au ajuns la un acord verbal, urmând ca în scurt timp să fie semnate actele.
Astfel, Vieira revine în Premier League din postura de antrenor, după ce a scris istorie ca jucător, în tricoul lui Arsenal, club la care a jucat între 1996 și 2005. Francezul, campion mondial și european cu Franța, și-a încheiat cariera de jucător la tot în Premier League, la Manchester City.
La clubul de pe Etihad, Vieira și-a început și cariera de antrenor, pregătind formația de U21 a "cetățenilor". Ulterior, francezul a avut o aventură de 1 an și jumătate în MLS, la New York City, după care s-a întors în Europa și a preluat-o pe Nice. În luna decembire a anului trecut, Vieira a fost demis de la gruparea franceză, unde a fost înlocuit de Adrian Ursea.
Acum, Vieira are șansa de a antrena din nou într-un campionat de top, dar misiunea sa va fi una extrem de dificilă. Crystal Palace are un lot îmbătrânit, media de vârstă a londonezilor fiind cea mai mare din Premier League în stagiunea precedentă. Astfel, principalul obiectiv în sezonul viitor al celor de la Palace va fi evitarea retrogradării.
Crystal Palace va avea un debut de sezon extrem de greu, urmând a le întâlni pe Chelsea, Tottenham și Liverpool în primele 5 etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo