Viitorul Domnești e echipa unde s-a făcut remarcat în ultimii ani, iar Arsenal l-a transferat. Acesta ar fi trebuit să ajungă la clubul londonez încă de acum un an, dar s-a accidentat și acest lucru i-a amânat plecarea pe Emirates.
Este primul meu sezon la Arsenal de când m-am mutat din România și vreau cu orice preț să mă impun. Au existat multe cluburi care m-au dorit în vară, dar visul meu a fost întotdeauna să joc aici. Impresarul meu și familia au știut de la bun început ce îmi doream, așa că am refuzat toate celelalte oferte, a spus Cîrjan pentru revista Arsenal Academy.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719767.jpg
Sursa: facebook.com/catalin.carjan.12

"Am visat să joc aici de la cinci ani"

Juniorul lui Arsenal a recunoscut că și-a dorit încă de când era la grădiniță să joace pentru "tunari". La acea vreme, purta cu mândrie tricoul unui idol de pe Emirates:
Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul!, a mai spus juniorul.
Cătălin Cîrjan a ajuns la Academia lui Arsenal în această vară și poartă tricoul cu numărul 10 la Arsenal U18. Cîrjan a fost luat de Arsenal și, din luna decembrie, când va împlini vârsta de 17 ani, va semna un contract de profesionist.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719765.jpg
Sursa: instagram.com/cirjancatalin/

La 10 ani juca în Liga 4

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.
Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani. Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | United are două opțiuni de a-l ceda sub formă de împrumut pe Van de Beek
ACUM 12 ORE
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE