Cel mai puternic campionat din lume a stabilit ieri, oficial, ca sezonul să se reia pe 17 iunie, cu restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Dacă formația lui Guardiola pierde această partidă, Liverpool are șansa să se încoroneze campioană cu o victorie, în următoarea etapă. În acest moment, diferența dintre primele două clasate în Premier League este de 25 de puncte.
Interesant e că partida lui Liverpool cu Everton, care ar trebui să se dispute pe Goodison Park și care ar putea oficializa câștigarea titlului, nu va avea loc aproape sigur în Merseyside. Mai multe formații nu vor avea posibilitatea să evolueze pe teren propriu, de teama coronavirus. Oficialii Ligii engleze se tem că fanii unor echipe ar putea să vină la stadion oricum, chiar dacă partidele se vor disputa cu porțile închise, pentru a-și ovaționa favoriții înainte de meci, dar și pe durata acestuia, din afara arenei.
Derbyul Merseyside e cu risc "0" din acest punct de vedere, mai ales că disputa ar putea să se țină cu titlul pe masă. Dincolo de faptul că suporterii lui Liverpool vor fi greu de ținut în casă în aceste condiții, autoritățile se tem că și fanii lui Everton vor dori să își respecte "onoarea" și există riscul unor ciocniri de stradă.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
Ca atare, Mirror anunță că această partidă se va disputa cel mai probabil la Manchester, pentru a se evita o situație nedorită din partea fanilor celor două cluburi. De notat că Liverpool ar putea juca - ca urmare a pasiunii fanilor - toate confruntările de pe teren propriu pe teren neutru, o decizie în acest caz urmând a se lua săptămâna viitoare.

Premier League revine: Tottenham - Arsenal, în afara Londrei?

O altă partidă văzută cu un factor de risc ridicat din cauza posibilității adunării fanilor la arenă este derbyul nordului Londrei. Mai ales că, după ce City a fost suspendată de UEFA și nu va avea voie să joace în cupele europene în următoarele două sezoane, locul 5 din Anglia va duce foarte probabil în preliminariile Ligii Campionilor (dacă TAS nu întoarce decizia forului continental privind suspendarea "cetățenilor").
Primarul Londrei a vorbit deja despre teama că lucrurile ar putea scăpa de sub control la Tottenham - Arsenal, astfel că există posibilitatea ca disputa să nu aibă loc în Londra, deși ambele formații sunt din capitala Angliei.
Știu cum sunt oamenii și știu ce simte un suporter. Sunt sigur că mulți dintre ei vor vrea să vadă autocarul echipei când sosește, vor dori să îi susțină din afara arenei pe jucători, chiar dacă nu au voie înăuntru. Trebuie să vorbim cu poliția pentru a nu permite astfel de adunări. Cel mai mult mă îngrijorează Tottenham - Arsenal, cluburile trebuie să accepte să își unească forțele cu poliția și cu municipalitatea, astfel încât fanii să nu vină în jurul stadionului | Sadiq Khan, primar Londra
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE