Pogba a jucat doar 9 meciuri pentru Manchester United în acest sezon, iar accidentările sale la gleznă i-au fracturat și relația cu managerul Ole Gunnar Solskjaer. Francezul a spus de mai multe ori că îți dorește să plece, iar varianta PSG pare să fie cea mai bună soluție pentru relansarea carierei sale.
Parizienii doreșc cu ardoare să aducă în premieră trofeul UEFA Champions League pe Parc des Princes, iar aducerea lui Pogba ar fi o nouă piatră importantă la această construcție solidă gândită de șeici la PSG.

Paul Pogba, Franța

Credit imagine: PA Sport

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Pogba mai are un singur an de contract cu Manchester United

Conmtractul lui Pogba cu echipa de la Old Trafford este scadent în 2021, iar PSG poate profita de asta. În afara unei sume foarte mari, undeva în jur de 90-100 de milioane de euro, clubul parizian vrea să încludă și doi jucători.
Angel Di Maria a dezamăgit la Manchester în sezonul 2014-2015 și a fost cumpărat de PSG cu 50 de milioane de euro.
Pentru Julian Draxler, parizienii au plătit 36 de milioane în 2017, dar nu s-a integrat în echipă și acum poate fi inclus în afacerea Pogba.

Paul Pogba ar putea ajunge la Juventus

Credit imagine: Getty Images

Pogba vrea să revină acasă

Pogba este născut într-o suburbie a Parisului, Lagny-sur-Marne, dar nu a jucat ca profesionist deloc în Franța. La doar 16 ani, Pogba a semnat cu Manchester United. Sir Alex Ferguson l-a ochit la LeHavre, dar nu a reușit să împiedice plecarea sa în 2012 la Juventus. După patru ani în Italia cu tot atâtea titluri de campion, Pogba s-a întors la Manchester United, iar suma de transfer a fost șocantă: 100 de milioane de euro. Campion mondial cu Franța în 2018, Pogba are 26 de ani și are un mare vis, cucerirea trofeului UEFA Champions League.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50