Cu 15 goluri şi 6 assisturi sezonul trecut, Tammy Abraham era văzut drept o soluţie de lux pentru finalurile de meci, odată cu transferul lui Werner, de la Leipzig. Lampard a mizat destul de mult pe atacant, care a reuşit să înscrie 6 goluri în campionat, în prima parte a stagiunii.
Din runda a 19-a, Tammy nu a jucat niciodată mai mult de o repriză, Tuchel preferând să joace cu Havertz vârf fals în momentele în care nu l-a titularizat pe Werner.
Ca atare, atacantul e disperat să plece de pe Stamford Bridge, iar de el s-a interesat West Ham United, marea surpriză a actualei ediţii de Premier League. Trupa lui Moyes se luptă în continuare pentru un loc de Champions League, chiar dacă nu are vreun atacant în lot. Deocamdată preţul cerut de londonezi e prea mare - 40 de milioane de lire -, însă e foarte probabil ca părţile să ajungă la un numitor comun.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40
https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1387432890347163651

De ce i-a fixat un preţ atât de ridicat Chelsea lui Tammy Abraham

Chelsea i-a fixat acest preţ prohibitiv lui Tammy Abraham pentru că acesta e încă foarte tânăr (23 de ani) şi poate creşte mult, dar şi pentru că West Ham are neapărat nevoie de întăriri în ofensivă. În iarnă, "ciocănarii" l-au vândut la Ajax pe Sebastian Haller, iar Moyes a trebuit să joace cu Antonio în rol de "9" fals. Acesta însă se accidentează foarte des, iar în ultimele runde stff-ul tehnic a încercat un 3-4-1-2, cu Lingard şi Bowen în rolul de vârfuri.
E de aşteptat ca formaţia patronată de Abramovich să fie ceva mai flexibilă şi să lase din pretenţiile iniţiale, în contextul în care Abraham nu intră deloc în planurile lui Tuchel, iar clubul are nevoie de bani pentru aducerea unui alt atacant. Proprietarul rus de pe Stamford Bridge l-a vrut neapărat pe Haaland, dar acum pare că face tot posibilul să îl "repatrieze" pe Lukaku, după ce transferul norvegianului a devenit o pistă înfundată.
40 de milioane de lire a plătit West Ham pentru Haller, cel mai scump transfer din istoria sa. Dacă îl va achiziţiona pe Tammy pentru aceeaşi sumă, englezul va deţine titlul de cel mai scump jucător din istoria "ciocănarilor", la egalitate cu actualul atacant al lui Ajax.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55