În partida cu WBA, Joel Matip s-a accidentat, astfel că Liverpool e într-o situație foarte grea, chiar dacă absența neamțului nu va fi una de durată. Van Dijk și Joe Gomez, care formau cuplul de fundași centrali titulari, s-au accidentat de acum două luni și vor reveni abia spre finalul sezonului, în cel mai fericit caz.
Ca atare, cu Newcastle, ieri, stafful campioanei Angliei s-a văzut nevoit să mizeze pe un cuplu la care nimeni nu se gândea la începutul stagiunii: Nathaniel Phillips și Fabinho.
Situația nu poate confirma în acest mod, mai ales că Liverpool are două obiective clare: titlul în cel mai puternic campionat din lume și Champions League. Pentru a le atinge, e nevoie de un lot cât mai puternic, astfel că în fereastra de transferuri din ianuarie va fi adus un fundaș central.
Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
ACUM UN MINUT

Liverpool pregătește oferta pentru Bremer

S-au testat variantele Coady (Wolves) și Ben White (Brighton), dar ambii sunt prea scumpi pentru bugetul "cormoranilor". Ca atare, Klopp pare să se fi oprit asupra lui Gleison Bremer, un fundaș central de 23 de ani cu reale calități, care poate crește mult.
Venit la Torino în 2018, brazilianul are contract cu gruparea "granata" până în 2023. El va fi extrem de ușor de adus, în contextul în care italienii au plătit acum doi ani, pentru transferul său, doar un milion de euro lui AtleticoMG. The Athletic anunță că Jurgen Klopp e încântat de potențialul sud-americanului și, deși probabil și-ar fi dorit un apărător cu mai multă experiență, e convins că Bremer poate crește enorm în viitor.
În cazul în care nicio mutare nu se va concretiza în ianuarie, lucru puțin probabil, Klopp ar putea să îi dea șanse tânărului de 18 ani Sepp Van Den Berg. Adus în 2019 la dorința specială a tehnicianului German, olandezul a prins până acum doar două partide în tricoul "cormoranilor", de fiecare dată în Cupa Ligii, ultima competiție ca importanță.
Până să rezolve vreun transfer, Klopp se pregătește de primul duel din 2021: cu Southampton. Partida va avea loc luni, 4 ianuarie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 8 ORE
Premier League
Posibilă lovitură cruntă pentru United! Bruno Fernandes, incert pentru derbyul Angliei, cu Liverpool
ACUM 9 ORE