Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme fără sfârșit pentru Klopp: Defensiva lui Liverpool, la pământ! Un alt titular "s-a rupt"

Irina Aldea

Publicat 15/11/2020 la 15:39 GMT+2

Defensiva lui Liverpool se află la pământ în acest moment. Trei titulari din apărarea "cormoranilor" s-au accidentat, iar Jurgen Klopp e nevoit să improvizeze după pauza internațională.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp se găsește în poziția de a gestiona o situație imposibilă în acest sezon la campioana Angliei. După ce a pierdut doi dintre cei mai importanți jucători din defensivă pentru o perioadă îndelungată de timp, pe Van Dijk și Gomez, aceștia fiind operație, Liverpool a primit azi o nouă veste groaznică.
Andrew Robertson, titularul din flancul drept al lui Liverpool și unul dintre cei mai valoroși fundași din lume s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale, fapt pentru care Klopp nu se va putea baza pe el în cel mai scurt timp. De altfel, selecționerul Steve Clarke a confirmat accidentarea și a transmis că Robertson are șanse mici să joace în următorul meci al Scoției.

Liverpool, cu defensiva la pământ

Potrivit selecționerului echipei naționale a Scoției, este vorba despre o accidentare la coapsă. În urma analizelor efectuate în perioada imediat următoareva fi stabilit cât de gravă este accidentarea și perioada de indisponibilitate pe care Jurgen Klopp va trebui să o gestioneze în perioada următoare.
Situația nu e deloc roz pe Anfield. Thiago și Trent Alexander-Arnold se află și ei pe lista accidentaților, în timp ce Mohamed Salah se află în prezent în autoizolare după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar cel mai probabil, egipteanul nu va evolua în următorul meci al lui Liverpool, programat duminica viitoare pe teren propriu, atunci când vor primi vizita celor de la Leicester.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo