Jurgen Klopp se găsește în poziția de a gestiona o situație imposibilă în acest sezon la campioana Angliei. După ce a pierdut doi dintre cei mai importanți jucători din defensivă pentru o perioadă îndelungată de timp, pe Van Dijk și Gomez, aceștia fiind operație, Liverpool a primit azi o nouă veste groaznică.
Andrew Robertson, titularul din flancul drept al lui Liverpool și unul dintre cei mai valoroși fundași din lume s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale, fapt pentru care Klopp nu se va putea baza pe el în cel mai scurt timp. De altfel, selecționerul Steve Clarke a confirmat accidentarea și a transmis că Robertson are șanse mici să joace în următorul meci al Scoției.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35

Liverpool, cu defensiva la pământ

Potrivit selecționerului echipei naționale a Scoției, este vorba despre o accidentare la coapsă. În urma analizelor efectuate în perioada imediat următoareva fi stabilit cât de gravă este accidentarea și perioada de indisponibilitate pe care Jurgen Klopp va trebui să o gestioneze în perioada următoare.
Situația nu e deloc roz pe Anfield. Thiago și Trent Alexander-Arnold se află și ei pe lista accidentaților, în timp ce Mohamed Salah se află în prezent în autoizolare după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar cel mai probabil, egipteanul nu va evolua în următorul meci al lui Liverpool, programat duminica viitoare pe teren propriu, atunci când vor primi vizita celor de la Leicester.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21