Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Problemele lui Pep Guardiola nu se mai termină! Aguero s-a accidentat din nou

Ion Alexandru

Actualizat 25/10/2020 la 08:59 GMT+2

Guardiola se confruntă cu o criză de efectiv fără precedent la Manchester City. Golgheterul Kun Aguero abia revenise după câteva luni și s-a accidentat din nou. Guardiola l-a schimbat la pauză în deplasarea de la Londra, unde City a făcut doar 1-1 cu West Ham.

Sergio Agüero s-a accidentat din nou în meciul pe care Manchester City l-a jucat la Londra cu West Ham

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola este într-o situașie dificilă! Manchester City nu reușește să lege victoriile în Premier League, iar unul dintre motive este lipsa jucătorilor titulari. Rând pe rând cei mai importanți oameni de la Manchester City s-au accidentat în ultimele 15 luni, iar sezonul precedent a fost ratat atât în Premier League cât și în Champions League.
Lista deschisă la începutul sezonului precedent de Laporte este din ce în ce mai lungă, iar Aguero s-a reaccidentat într-un moment în care Guardiola spera să-l readucă la o formă bună. Golgheterul all time al lui Manchester City a rezistat doar o repriză pe stadionul Olympic din Londra în disputa terminată 1-1 cu West Ham.

Manchester City este pe locul 12 în Premier League

Manchester City a obținut doar 2 victorii în primele 5 meciuri din acest sezon. Ciudat este că City a marcat mai puțin decât nou promovata West Brom, adică 8 goluri fața de cele 9 reușite de echipa lui Slaven Bilic. Accidentările lui Aguero și Gabi Jesus își spun cuvântul!
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo