Pentru fanii lui Manchester City, cea mai bună veste atunci când au apărut echipele pentru meciul de la West Ham nu a venit de pe teren, ci de pe bancă, acolo unde era prezent Kevin de Bruyne.
City are mare nevoie de belgian iar acest lucru s-a văzut în prima repriză de la Londra. Guardiola a aliniat același prim ”11” pentru două meciuri consecutive pentru prima oară din 2017, însă City a fost lipsită total de creativitate și ritm.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 13 ORE
Echipa lui Guardiola a avut posesia în prima repriză, însă degeaba, pentru că ocaziile mari au lipsit cu desăvârșire. Faptul că Eric Garcia și-a încercat norocul cu un șut de la distanță spune toată povestea despre lipsa de idei a ”cetățenilor”. De cealaltă parte, West Ham a avut o formă defensivă excelent, echipa fiind compactă dar întotdeauna tăioasă în ofensivă.
Momentul de glorie a venit în minutul 19 atunci când Vladimir Coufal a centrat perfect în careu, Antonio l-a ținut la distanță pe Ruben Dias pentru ca apoi să execute o foarfecă superbă prin care a deschis scorul pentru echipa lui David Moyes. Un avantaj meritat cu care West Ham a intrat la cabine.

West Ham - Manchester City 1-1. Inspirația lui Guardiola

Repriza a doua a început cum nu se putea mai prost pentru West Ham. Guardiola l-a înlocuit la pauză pe Sergio Aguero cu Phil Foden iar tânărul englez a energizat imediat jocul oaspeților. City a jucat mult mai intens iar după o cursă excelentă a lui Cancelo, Foden a și concretizat evoluția bună printr-un gol marcat rapid, în minutul 51, la doar șase minute după ce a intrat pe teren.
Pentru că un ghinion nu vine niciodată singur (ghinion și pentru că Foden a avut noroc cu prima atingere la gol), West Ham l-a pierdut și pe Antonio la scurt timp, din cauza unei accidentări.
Atacurile lui City s-au mai liniștit ulterior, însă intrarea lui Kevin de Bruyne a adus injecția de creativitate așteptată. Însă pasele belgianului l-au prins pe Mahrez neatent iar Sterling a ratat ulterior singur cu portarul. O repriză secundă mult mai bună a lui City, mai ales grație intrărilor lui Foden și De Bruyne, însă nu a fost suficient.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53