Pentru fanii lui Manchester City, cea mai bună veste atunci când au apărut echipele pentru meciul de la West Ham nu a venit de pe teren, ci de pe bancă, acolo unde era prezent Kevin de Bruyne.
City are mare nevoie de belgian iar acest lucru s-a văzut în prima repriză de la Londra. Guardiola a aliniat același prim ”11” pentru două meciuri consecutive pentru prima oară din 2017, însă City a fost lipsită total de creativitate și ritm.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 7 ORE
Echipa lui Guardiola a avut posesia în prima repriză, însă degeaba, pentru că ocaziile mari au lipsit cu desăvârșire. Faptul că Eric Garcia și-a încercat norocul cu un șut de la distanță spune toată povestea despre lipsa de idei a ”cetățenilor”. De cealaltă parte, West Ham a avut o formă defensivă excelent, echipa fiind compactă dar întotdeauna tăioasă în ofensivă.
Momentul de glorie a venit în minutul 19 atunci când Vladimir Coufal a centrat perfect în careu, Antonio l-a ținut la distanță pe Ruben Dias pentru ca apoi să execute o foarfecă superbă prin care a deschis scorul pentru echipa lui David Moyes. Un avantaj meritat cu care West Ham a intrat la cabine.

West Ham - Manchester City 1-1. Inspirația lui Guardiola

Repriza a doua a început cum nu se putea mai prost pentru West Ham. Guardiola l-a înlocuit la pauză pe Sergio Aguero cu Phil Foden iar tânărul englez a energizat imediat jocul oaspeților. City a jucat mult mai intens iar după o cursă excelentă a lui Cancelo, Foden a și concretizat evoluția bună printr-un gol marcat rapid, în minutul 51, la doar șase minute după ce a intrat pe teren.
Pentru că un ghinion nu vine niciodată singur (ghinion și pentru că Foden a avut noroc cu prima atingere la gol), West Ham l-a pierdut și pe Antonio la scurt timp, din cauza unei accidentări.
Atacurile lui City s-au mai liniștit ulterior, însă intrarea lui Kevin de Bruyne a adus injecția de creativitate așteptată. Însă pasele belgianului l-au prins pe Mahrez neatent iar Sterling a ratat ulterior singur cu portarul. O repriză secundă mult mai bună a lui City, mai ales grație intrărilor lui Foden și De Bruyne, însă nu a fost suficient.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 9 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59