Radu Drăgușin a impresionat în ultimul an la grupele de tineret ale lui Juventus, astfel că românul a primit o ofertă de prelungire a acontractului cu "Bătrâna Doamnă". Deși a fost dorit de mai multe echipe, fundașul de 19 ani a ales să continue la Juventus, semnând un acord până în 2025.
Totuși, internaționalul român de tineret are șanse reduse să devină un jucător de bază la Juventus în sezonul viitor, astfel că varianta unui împrumut la o echipă mai mică este tot mai des avansată.
Printre formațiile care au dorit să-l semneze gratis pe Drăgușin s-a numărat și Crystal Palace. Englezii nu au reușit să-l convingă, dar intenționează să-l ia ca împrumut, conform jurnaliștilor de la The Sun.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
"Drăguşin ar putea fi disponibil pentru a fi împrumutat timp de un sezon. Palace încearcă astfel să se întărească în defensivă. Juventus poate fi dispusă să îi dea drumul pentru a juca în mod constant.", notează publicația engleză, citată de as.ro.

Radu Drăgușin, remarcat de Antonio Di Natale

De curând, fundașul român a fost lăudat de Antonio Di Natale, fost golgheter în Serie A în 2009 și 2010.
"Valoarea bianconerilor este incontestabilă, sunt un adevărat rezervor pentru prima echipă antrenată de Andrea Pirlo, care extrage din acest grup, des și de bunăvoie, jucători precum Drăgușin și Fagioli, care sunt în permanent pe lângă jucătorii mare. Juventus U23 are calitate, alternează talentul cu multă viteză și fizicitate, sunt tineri, au prospețime.", a declarat Di Natale, în prezent antrenor la Carrarese, în Serie C.
Drăgușin a bifat 4 apariții în tricoul lui Juventus în acest sezon: 2 în Cupa Italiei (o dată ca titular), una în Serie A și una în Champions League.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
23/09/2021 LA 16:16