”O aventură care a început în vara lui 2018. Radu Drăgușin, născut în 2002, avea doar 16 ani când Juventus l-a adus. După doar un sezon, a făcut pasul de la U17 la Primavera condusă de Mister Zauli. Apoi a fost făcut pasul decisiv către U23, lumea profesioniștilor, pentru ca apoi să vină cel mai mare pas al carierei: debutul la prima echipă.
Astăzi, Radu Drăgușin a pus semnătura pe un viitor în alb și negru. Și-a prelungit contractul până pe 30 iunie 2025.
Puterea, stabilitatea și o personalitate grozavă. Aceste calități i-au permis lui Radu să crească exponențial în ultimele sezoane. De când a ajuns la Juventus, traiectoria sa a fost doar în sus. A trecut de la U17 la Primavera, la U23 și prima echipă în doar doi ani. A debutat la prima echipă în UEFA Champions League împotriva lui Dinamo Kiev, la doar 18 ani. Iar acest lucru ne arată cât crede Juventus în el”, a fost mesajul italienilor.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42

Radu Drăgușin, dorit și în Premier League

Deși a existat un interes foarte mare și din partea altor cluburi, Radu Drăgușin va evolua tot la Juventus și în anii următori.
Mai multe cluburi, printre care și unele din Premier League au dorit să-l convingă pe român să să li se alăture, dar acesta a preferat să continue la Juventus, club la care a făcut pasul în fotbalul mare.
Chiar dacă în acest sezon a jucat foarte puțin, e de așteptat ca pe viitor românul să devină o piesă de bază în angrenajul torinezilor, mai ales că aducerea unor jucători de valoare pe postul său este puțin probabilă, din cauza bugetului afectat de pandemia de Covid-19.
Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, iar de atunci a progresat constant, impresionând la grupele de tineret ale "Bătrânei Doamne". În acest sezon, Andrea Pirlo l-a promovat la echipa mare, pentru care a bifat 4 apariții: 2 în Cupa Italiei, una în Serie A și una în Champions League.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29