The Sun scrie că Palace vrea să îl aducă în această vară pe Radu Drăgușin, englezii dorind să profite de faptul că înțelegerea românului cu Juventus expiră la sfârșitul actualului sezon.
Jurnaliștii englezi îl descriu pe Drăgușin ca fiind ”puternicul fundaș român” care ar fi atras interes și din partea altor cluburi datorită evoluțiilor sale excelente la echipele de tineret ale lui Juventus.
Un alt tânăr promițător pe care Palace vrea să îl transfere este Conor Gallegher. Echipa de pe Selhurst Park a fost aproape să îl aducă pe englez la începutul sezonului, dar în cele din urmă l-au ales pe colegul său de la Chelsea, Michy Batshuayi.
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
IERI LA 10:56

Radu Drăgușin și-ar putea prelungi totuși contractul, însă va pleca sub formă de împrumut

Deși are doar 18 ani, Drăgușin a impresionat prin maturitatea și calitățile sale, dar îi va fi greu să devină pe termen scurt și mediu o soluție pentru primul "11" al lui Pirlo. Românul a jucat pe final de 2020 în Liga Campionilor, într-un meci și a debutat și în Serie A, dar totul pe fondul accidentărilor numeroase.
Chiar și așa, oficialii din Torino vor să îl păstreze și negociază de mai mult timp cu Florin Manea, agentul jucătorului, despre prelungirea contractului.
Anterior, s-a scris și că Leipzig e pe urmele românului, locul secund din Bundesliga fiind o excelentă rampă de lansare pentru tinerii talentați. Nemții dau mult credit tinerilor și, din acest punct de vedere, o astfel de alegere are atu-urile sale.
În prezent, Radu câștigă doar 3000 de euro/lună la Juve, iar agenții săi i-au cerut "Bătrânei Doamne" un salariu de aproximativ 1 milion de euro. În plus, se doresc asigurări că Radu va bifa un număr minim de meciuri în campionat și Liga Campionilor.
Pirlo îl apreciază însă în mod deosebit pe Radu și nu doar că a insistat să îi fie prelungit contractul, dar a gândit mai departe. Românul are nevoie de meciuri în picioare și există șanse mari să fie împrumutat, după ce semnează o nouă înțelegere. Astfel, internaționalul nostru va putea să meargă la o echipă unde să evolueze constant pentru ca apoi, cu mult mai multă experiență dobândită, să fie o variantă pentru primul "11" al lui Juve.
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
IERI LA 08:37
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
IERI LA 07:15