The Sun scrie că Palace vrea să îl aducă în această vară pe Radu Drăgușin, englezii dorind să profite de faptul că înțelegerea românului cu Juventus expiră la sfârșitul actualului sezon.
Jurnaliștii englezi îl descriu pe Drăgușin ca fiind ”puternicul fundaș român” care ar fi atras interes și din partea altor cluburi datorită evoluțiilor sale excelente la echipele de tineret ale lui Juventus.
Un alt tânăr promițător pe care Palace vrea să îl transfere este Conor Gallegher. Echipa de pe Selhurst Park a fost aproape să îl aducă pe englez la începutul sezonului, dar în cele din urmă l-au ales pe colegul său de la Chelsea, Michy Batshuayi.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Radu Drăgușin și-ar putea prelungi totuși contractul, însă va pleca sub formă de împrumut

Deși are doar 18 ani, Drăgușin a impresionat prin maturitatea și calitățile sale, dar îi va fi greu să devină pe termen scurt și mediu o soluție pentru primul "11" al lui Pirlo. Românul a jucat pe final de 2020 în Liga Campionilor, într-un meci și a debutat și în Serie A, dar totul pe fondul accidentărilor numeroase.
Chiar și așa, oficialii din Torino vor să îl păstreze și negociază de mai mult timp cu Florin Manea, agentul jucătorului, despre prelungirea contractului.
Anterior, s-a scris și că Leipzig e pe urmele românului, locul secund din Bundesliga fiind o excelentă rampă de lansare pentru tinerii talentați. Nemții dau mult credit tinerilor și, din acest punct de vedere, o astfel de alegere are atu-urile sale.
În prezent, Radu câștigă doar 3000 de euro/lună la Juve, iar agenții săi i-au cerut "Bătrânei Doamne" un salariu de aproximativ 1 milion de euro. În plus, se doresc asigurări că Radu va bifa un număr minim de meciuri în campionat și Liga Campionilor.
Pirlo îl apreciază însă în mod deosebit pe Radu și nu doar că a insistat să îi fie prelungit contractul, dar a gândit mai departe. Românul are nevoie de meciuri în picioare și există șanse mari să fie împrumutat, după ce semnează o nouă înțelegere. Astfel, internaționalul nostru va putea să meargă la o echipă unde să evolueze constant pentru ca apoi, cu mult mai multă experiență dobândită, să fie o variantă pentru primul "11" al lui Juve.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52