Articol scris de Andrei Nicolae
Van de Beek a ajuns la United în septembrie 2020, după ce "diavolii roșii" au realizat transferul său de la Ajax. Timp de un sezon și jumătate, batavul care bifase o semifinala de UEFA Champions League cu "lăncierii" a fost titular în doar patru partide în Premier League. În prezent, mijlocașul speră că o să fie folosit constant de Frank Lampard, până va reveni la United în vară.
Rangnick nu l-a titularizat pe olandez în vreo partidă din acest sezon, preferând o linie de mijloc formată din McTominay, Fred și Matic. Când a fost întrebat de lipsa de meciuri a lui Van de Beek, interimarul de pe Old Trafford a acordat următoarea declarație:"Până la urmă, e vorba despre concurență. La fel ca pe Pogba, îl văd la mijlocul terenului pe o poziție de număr 6 sau 8, iar noi avem deja câțiva jucători buni în acele poziții, de aceea nu a avut foarte mult timp de joc"
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Neamțul speră însă în continuare în calitățile mijlocașului batav, pe care vrea să îl vadă în acțiune la Everton: "Sunt destul de sigur că o să joace la Everton și că o să arate ce jucător de calitate poate fi. E o persoană fantastică și după ultimele nouă sau zece săptămâni de când l-am cunoscut am realizat că este un jucător fantastic și îi urez toate cele bune. Am vorbit cu el și i-am urat numai bine în următoarele luni la Everton."

Van de Beek vrea să obțină biletul pentru Campionatul Mondial

Van de Beek speră că odată cu acest împrumut va putea intra în vizorul lui Louis van Gaal, pentru a putea primi un loc în naționala Olandei și implicit un loc la turneul final din Qatar, ce va avea loc în iarnă. Everton are la rândul ei nevoie de serviciile olandezului, "caramelele" aflându-se la patru puncte de zona retrogradării. Diferența respectivă se poate micșora dacă Newcastle vor învinge trupa lui Lampard marți.
Când Van de Beek a fost întrebat cum se simte să fie antrenat de legenda lui Chelsea, mijlocașul olandez a răspuns: "Pot să învăț multe de la el, deoarece juca relativ pe aceeași poziție [ca și mine], e un mijlocaș care a marcat multe goluri. Poate să mă ajute cu multe lucruri, deci cred că sunt într-un loc bun. Vreau să progresez la Everton. Sunt întotdeauna lucruri care pot fi făcute mai bine și muncesc din greu în fiecare zi să fac asta."
Bundesliga
Muller a dezvăluit trei momente în care a fost aproape de a părăsi Bayern! Ce ofertă a primit
14/05/2022 LA 13:18
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51