Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Everton încearcă 3 mutări de top după numirea lui Lampard! Ce jucători sunt doriți pe Goodison Park

Nicu Savin

Publicat 31/01/2022 la 16:39 GMT+2

Everton a oficializat astăzi numirea lui Frank Lampard în funcția de antrenor, iar oficialii grupării de pe Goodison Park vor lucra intens până la miezul nopții pentru a-i aduce noului manager câțiva jucători importanți.

sntvEditPlay Everton Lampard

Credit imagine: SNTV

Everton a avut un sezon de coșmar sub conducerea lui Rafa Benitez, care a fost demis la jumătatea lunii ianuarie. După ce au negociat cu mai mulți antrenori, oficialii "caramelelor" au bătut în final palma cu Frank Lampard, care a fost numit astăzi în funcție.
Noul antrenor are ambiții mari, dar e clar că în acest sezon principalul obiectiv este menținerea în Premier League. Având în vedere lotul pe care îl are în comparație cu celelalte echipe din subsolul clasamentului, Everton nu ar trebui să aibă emoții privind retreogradarea, dar șefii clubului încearcă în ultima zi de mercato să facă o serie de achiziții care să întărească echipa.
Timpul este scurt, mai rămânând doar câteva ore până la încheierea ferestrei de transferuri, dar se pare că oficialii de pe Goodison Park lucrează intens pentru a rezolva câteva mutări. Cea mai îndrăzneață tentativă este aceea de a obține împrumutul lui Luka Jovic de la Real Madrid.
Conform sportwitness.co.uk, Lampard a fost cel care a cerut această mutare, dar, chiar dacă Florentino Perez ar accepta un împrumut, nici jucătorul și nici Carlo Ancelotti nu sunt foarte încântați de idee, astfel că sunt șanse mici să se ajungă la un acord până la miezul nopții.
Citește și:

Lampard ar putea primi întăriri în ultima zi de mercato

Chiar dacă a rezolvat împrumutul lui Donny Van De Beek de la United, Everton mai are două ținte pentru linia mediană. Primul ar fi Dele Ali, fotbalist pe care Conte nu se bazează la Tottenham și care ar putea fi împrumutat.
Al doilea jucător pe postul de mijlocaș central dorit de Lampard este Idrissa Gueye, fostul jucător al lui Everton, care a plecat în 2019 de pe Goodison Park pentru a semna cu PSG. Senegalezul a jucat în acest sezon 20 de meciuri la PSG, dar nu este neapărat o piesă esențială, astfel că parizienii l-ar putea ceda, măcar sub formă de împrumut. Clubul de pe Parc de Princes are prea mulți jucători în lot și nu-i va putea trece pe toți pe lista UEFA, astfel că sunt șanse mari ca astăzi să se oficializeze una sau două despărțiri.
Negocierile cu Idrissa Gueye decurg însă greu, pentru că fotbalistul este la Cupa Africii, acolo unde va juca alături de naționala Senegalului în semifinale. Rămâne de văzut dacă șefii lui Everton vor reuși să finalizeze discuțiile și să perfecteze mutarea în timp util.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo